A leghatékonyabb hősök az Endless Night játékmódban

A leghatékonyabb hősök az Endless Night játékmódban

Ha szeretnétek minél több pontot elérni, érdemes a klasszikus karakterekre támaszkodnotok. 

Kedd este megérkezett a várva-várt Halloween Event, és akárcsak tavaly, idén is megkaptuk a Junkenstein's Revenge PVE játékmódot, ráadásul érkezett egy újítás is Endless Night néven, amiben végtelen számú Zomnic hordával küzdhetünk meg.

Megérkezett a Halloween event, íme az újdonságok!

Sensevida | 17/10/11 07:01 Előző héten a Blizzard bejelentette az idei Halloween Terror event kezdetét, és egy videóban el is hintették Reaper és McCree új kinézeteit. Időközben persze kiszivárgott néhány más hős skinje is, amelyekről már írtunk nektek; ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

A nehezített módban már négy új hőst is választhatunk, pontosítva Genji-t, Torbjörn-t, Widowmaker-t és Zenyatta-t, akik különösen üdítően hatnak a Hanzo, Ana, Soldier:76 és McCree kvartett után. A variációk száma így tehát jócskán megnőtt, azonban ha szeretnétek hatékonyan felvenni a versenyt Junkenstein teremtményeivel, mindenképpen érdemes a legsokoldalúbb négy fős kompozíciót választani. 

A DBLTAP most összeszedte azokat a hősöket, akikkel biztosan sokáig tudjátok majd bírni a csatamezőn, akár a legnehezebb fokozaton is.

McCree

Az amerikai pisztolyhős masszív sebzése igencsak hasznos tud lenni a Zomnic seregek áradata ellen, ráadásul a Boss harcokban a Fan the Hammer hatékonyan olvasztja le Junkeinstein szörnyetegeit. A High Noon-t érdemes azonnal elhasználni, mivel a rengeteg ellenfél miatt az ulti töltődés különösen gyors ebben a játékmódban, szóval próbáljatok meg minél több értéket kinyerni a magas délből. 

Soldier:76

Morrison Parancsnok a tökéletes katona mintapéldánya az Overwatch világában, emiatt pedig a képességeit is úgy alakították ki, hogy minden helyzetben hatékony lehessen. Az Endless Night játékmódban a karakter kulcsszerepet tölt be, mivel a gyógyító képességével igencsak megkönnyíti a Support dolgát, ráadásul a konzisztens sebzés távolra is hatékony, szóval hamar el lehet intézni mondjuk a bombákat dobáló nagyobb Zomnic egységeket. Akárcsak McCree esetében, nála sem érdemes tartogatni az Ultit, mivel úgy is hamar újratöltődik. 

Ana

Zenyatta bármennyire is jó Support, és a Transcendance ereje is tagadhatatlan, amennyiben a csapat bajba kerülne, azonban ebben a játékmódban Ana hasznossága mérföldekkel felülmúlja az Omnic szerzetesét. A Biotic Grenade Heal letiltása különösen jól jön Roadhog ellen, akiből egyszerre több is megjelenhet a pályán, továbbá a Sleep Dart-tal kivonhatjuk a forgalomból az erkélyről lövöldöző Dr Junkenstein-t is, amivel rengeteg időt tudunk nyerni a csapat számára. Ha beütött a baj, akkor pedig mehet a Nano Boost a Soldier-re, aki így minden ellenfelet le tud darálni; szóval EZ WIN. 

Torbjörn

Most azt hiszitek viccről van szó de nem: Torby véresen komoly, és talán a leginkább OP karakter a játékmódban. A folyamatos turret sebzés hatalmas segítség a csapat számára, és a Molten Core töltöttsége az ellenségek száma miatt nagyon gyorsan halad felfelé. A 75 armor is kiváló szolgálatot tesz, főleg ha megjelenik a Summoner; azaz Symmetra, és el kell pusztítani a Shield Generator-át. A kis turretet érdemes egyébként a híd tetejére rakni, mivel onnan tökéletes rálátása van a csatatérre, és a felülről érkező Zomnic hordákat tökéletesen tudja blokkolni. 

Ezek lettek volna tehát a leghatékonyabb Endless Night karakterek a DBLtap szerint. Ti egyetértetek, vagy a többi hőssel sikeresebben veszitek fel a versenyt Junkenstein teremtményei ellen?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!