Videó: OP Symmetra trükk Junkertown védelemben

Videó: OP Symmetra trükk Junkertown védelemben

Az ausztrál pálya utolsó pontjánál a forgó lapátokra telepített lézerekkel igencsak meg lehet lepni az ellenfelet. 

Symmetra sosem tartozott a játékosok abszolút kedvencei közé, és a Blizzard hiába dolgozta át a karaktert már egyszer, a közösség továbbra sem lát benne fantáziát. Az aktuális metajelentés szerint is csak átlag 10%-ban fordul elő a kompetitív mérkőzésekben, ha minden Rank-ot vizsgálunk.

Metajelentés: Angyalból ördög

Sensevida | 17/10/10 18:45 A néhány héttel ezelőtt bevezetett Mercy rework-ről senki nem sejtette, hogy ekkora hatást fog gyakorolni a kompetitív Overwatch ranked rendszerére. A több fős újraélesztés átdolgozása miatt sokan már temették a karaktert, azonban a statisztikák szerint Mercy a legtöbbet mainelt karakter minden tier-ben.

Ettől függetlenül a karakter igencsak hasznos tud lenni védekezésben, különösen ha 2CP vagy Hybrid páyákról van szó. A teleporttal nagyon hamar vissza tudtok érni a pontra, a pajzsgenerátor extra armor-ja pedig különösen meg tud erősíteni egy sok tankos Torbjörn-nel esetleg Bastion-nal rendelkező kompozíciót. 

A kis turretek sebzése sem elhanyagolható, amik egyedül ugyan gyengének tűnhetnek, de egy szűk folyosóban simán szerezhetnek meglepetés killeket. Ott van például a népszerű Hellgate technika, amit előszeretettel használnak például Eichenwalde első pontja előtt a hídnál.

Most azonban Junkertown-ra érkezett egy különösen OP trükk, ami a harmadik pontnál különösen meg tudja lepni a támadó csapatot. A dolog lényege az, hogy a Scrapyard forgó platformjának lapátjaira kell felrakni a turreteket, amikből három már elég szép sebzést tud okozni egy-egy ellenfélre.

 A technika szerintünk különösen hasznos lehet, főleg ha folyamatosan pakoljátok a kis lézereket a lapátokra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!