Genji tippek minden hős ellen Shadder2k-től

Genji tippek minden hős ellen Shadder2k-től

Ha szeretnétek fejlődni, a fiatal profi tanácsait mindenféleképpen érdemes megfogadni. 

A folyamatos meta változások ellenére Genji továbbra is egy szolid választás maradt, különösen a ranked létra felső régióiban, ahol a Dive kompozíciók megőrizték egyeduralmukat, és a játékosok is rendelkeznek a hozzá feltétlenül szükséges mechanikai tudással.

Metajelentés: Angyalból ördög

Sensevida | 17/10/10 18:45 A néhány héttel ezelőtt bevezetett Mercy rework-ről senki nem sejtette, hogy ekkora hatást fog gyakorolni a kompetitív Overwatch ranked rendszerére. A több fős újraélesztés átdolgozása miatt sokan már temették a karaktert, azonban a statisztikák szerint Mercy a legtöbbet mainelt elem minden tier-ben.

A karakter hatékony használatához tehát nagy skill kell, azonban a profi játékosok előszeretettel állnak rendelkezésünkre, ha edukációs tartalmakról van szó. A KarQ youtube csatorna például rendszeresen felkéri az Overwatch e-sport leghíresebb alakjait, hogy adjanak már tippeket a különböző hősökhöz. 

Most a "Genji mainek Genji mainje"; vagyis Robert "shadder2k" Mocanu-val közösen készült egy videó, amiben a profi játékos trükköket mutat be minden karakter ellen a cyber ninja-val. Ha valaki nem ismerné shadder-t, egy 17 éves srácról van szó, aki már a béta óta játszik, rendszeresen streameli top 500 mérkőzéseit, és a Team Liquid csapatával második lett az Overwatch Contenders nulladik szezonjában. De jöjjön is a szóban forgó videó!

Nektek mennyire megy Genji-vel? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!