A Destiny 2 elképesztően hangulatos PC-s előzetest kapott!

És kiderült, hogy mikortól tölthetjük elő a játékot.

Régóta várjuk már, hogy megérkezzen a Destiny 2 PC-s változata, amiről nemrégiben az is kitudódott, hogy milyen hardverek kellenek a zavartalan futtatásához. A közelgő megjelenés alkalmából egy platformspecifikus előzetes is napvilágot látott, valamint arra is fény derült, hogy az előrendelők mikortól tölthetik elő a Bungie játékát.


Az igazán dinamikus és pörgős trailerből kiderül, hogy elképesztő gunplay-re számíthatnak a PC-s játékosok, akik 4K-támogatást, állítható field of view-t, valamint uncapped framerate-et is kapnak, így a játék teljesítményének és látványvilágának csak a rendelkezésünkre álló hardver szabhat majd határt. És ha szeretnénk, akkor akár 3 monitoron is élvezhetjük a Destiny második részét. 

A Bungie twitteren erősítette meg a jó hírt, miszerint a játékot már holnaptól, azaz október 18-tól elkezdhetjük előtölteni, hogy az október 24-i indulásra már minden készen álljon és azonnal belevethessük magukat a küzdelmekbe. A megjelenésre való felkészülésként fussátok át a hatékony szintezésről, a kezdőknek szóló tippekről és a PvP-ről szóló írásainkat, amiket átolvasva hatékonyabban vehetitek majd a kezdeti akadályokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!