San Francisco és az NRG Gaming most sokkolta az Overwatch közösséget!

Megérkezett ugyanis a harmadik OWL brand, a San Francisco Shock.

A Decemberben induló Overwatch League egyedülálló módon lokalizált globális versenysorozat lesz, amihez a helyszínek tulajdonosainak új márkákat kell kreálniuk a Blizzard-dal kötött szerződés értelmében. Legutóbb az EnVyUs szervezete mutatta be új brand-jét Dallas Fuel néven, amiről már beszámoltunk nektek; ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkben tudjátok pótolni.

Megérkezett az EnVyUs Overwatch League márkája, itt a Dallas Fuel!

Ráadásul –a pletykák szerint– a Phoenix1 Gladiators néven fog majd Los Angeles-ben csapatot alakítani.

Most a Shaquille O'Neal résztulajdonában lévő NRG Gaming egy ötletes videóban bejelentette, hogy az Overwatch League-ben San Francisco Shock néven fognak szerepelni. 

A hivatalos sajtóanyagban meg is magyarázzák, miért ezt az arculatot találták ki a csapatnak.

A San Francisco Shock azért választotta ezt a nevet és designt, mivel szeretnénk reprezentálni a régió energiáját és szeizmikus aktivitását. A logó arany színe tisztelgés San Francisconak az aranyláz korszakában betöltött történelmi szerepe előtt, továbbá a formája a Bay Bridge hidat mintázza, ami ikonikus jelképe a városnak. 

Habár a bejelentéshez használt Doomfist skin csak egy látványterv része, a megalkotásához a város másik nevezetes hídját, a Golden Gate-tet használták fel inspirációnak, és véleményünk szerint a készítők ugyanolyan jól eltalálták, mint a Dallas Fuel Genji-ét. Remélhetőleg a versenysorozat indulásával ezek a hőskinézet koncepciók majd bekerülnek a játékba a többi csapatokhoz kapcsolódó kiegészítővel és kozmetikai dologgal együtt. 

A San Francisco Shock tehát már teljes mértékben készen áll az Overwatch League-re, a játékosaik pedig a következők:

  •  Jay "sinatraa" Won (DPS)
  •  Andrej "BABYBAY" Francisty (DPS)
  •  André "iddqd" Dahlström (DPS)
  •  Dante "Danteh" Cruz (DPS)
  •  Matthew "super" DeLisi (Tank)
  •  David "Nomy" Ramirez (Tank)
  •  Nikola "sleepy" Andrews (Support)
  •  Daniel "dhaK" Martinez Paz (Support)

Ha hinni lehet az iparági pletykáknak, a többi város csapatai is nagyjából összeálltak már, azonban a legtöbben valószínűleg csak az október végén lejáró draft időszak után fogják bejelenteni a gárdáikat és az új márkáikat. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!