Egy halláskárosult srác most bizonyította, hogy kitartó munkával előre lehet lépni a ranglétrán

Egy halláskárosult srác most bizonyította, hogy kitartó munkával előre lehet lépni a ranglétrán

Reméljük az alábbi történet után belátjátok, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Az Overwatch közösségen belül nagyon sokan vannak olyanok, akik abszolút elégedetlenek a jelenlegi ranked és teljesítmény alapú MMR rendszerrel. A casual játékosokon kívül a profik is felszólalnak néha az ügy érdekében, hátha változást tudnak előidézni.

MMR reset és új matchmaking kellene a játékba?

Sensevida | 17/10/20 17:10 Az Overwatch fejlesztő brigádja idén abszolút nem lustálkodott, és a mögöttünk lévő hónapokban folyamatosan pakolták bele az új tartalmakat a játékba. Néhány héttel ezelőtt Jeff Kalplan és Michael Chu egy exkluzív BlizzCon videóban értékelték az évet, amiről már beszámoltunk nektek; ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

A játékosok egyébként leginkább amiatt panaszkodnak, hogy a Blizzard rendszerében nagyon nehéz felfelé menetelni a ranglétrán, különösen a trollok és a szándékosan meccset eldobók miatt. Természetesen mindennek van valóságalapja, viszont most egy olyan történetet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ami alapján remélhetőleg átgondoljátok a jelenlegi helyzeteteket, és az "elo hell" kifejezést teljesen kitörlitek a szótáratokból. 

Példánk főszereplője egy MrPixar nevű reddit felhasználó, aki nemrég örömmel osztotta meg a közösséggel, hogy hosszú idő után sikerült feljutnia Diamond-ba. Alapvetően ez nem lenne annyira kirívó eset, mert hasonló nap mint nap számtalanszor fordul elő az egész világon, azonban hősünk ezt mindenféle játékhang és kommunikáció nélkül tette meg, mivel halláskárosodásban szenved. 

MrPixar tehát semmit nem hall a játékból, ráadásul állapota miatt beszélni sem tanult meg, szóval a csapattal történő kommunikációja csak az előre beállított "Köszönöm!", "Csatlakozz hozzám!" vagy "Gyógyításra van szükségem!" parancsokban nyilvánul meg az összecsapások alatt. A chatet persze szokta használni, azonban a küzdelmek hevében inkább nem pazarolja erre az időt, és megpróbál mindent elkövetni, hogy minél hasznosabb tagja legyen a csapatnak. 

A dolga tehát abszolút nem könnyű, mivel a lépések zaja nélkül nem tudja megállapítani, milyen karakter van a közelében, ráadásul az olyan Ultimate képességek mint McCree High Noon-ja vagy Junkrat Rip Tire-je különösen nagy fejtörést okoz neki. Mindennek ellenére MrPixar nem adta fel, és konzisztens játékkal sikerült elérnie célját, ezzel bizonyítva azt, hogy nincs lehetetlen; csak tehetetlen.

PlumpGlossyHectorsdolphin.mp4 - Create, Discover and Share Awesome GIFs on Gfycat

Watch PlumpGlossyHectorsdolphin.mp4 GIF on Gfycat. Discover more GIFS online on Gfycat

A redditen egyébként hatalmas sikere lett a posztjának és rengetegen gratuláltak neki, hogy elért erre a szintre. Néhányan még viccelődtek is vele, hogy jó neki, amiért  nem hallja a visító 10 éves toxic kölyköket és a folyamatosan áramló sót a voice chaten, amin persze még ő is jót nevetett. 

Összességében ez egy nagyon tanulságos történet, ami reméljük, hogy kicsit más megvilágításba helyezi a dolgokat nálatok, és átértékelitek mindazt amitek van, és bizonyítja nektek, hogy a körülmények ellenére is fel lehet jutni a magasabb régiókba. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!