Cenzúrázták a Call of Duty: WWII egyik részét

Mondjuk, igazán nyomós okuk volt rá.

Abban már most biztosak lehetünk, hogy a Call of Duty legújabb részében elég sok durvaságot fogunk látni, amire kiváló példa, hogy a készítők a lehető leghitelesebben szeretnék átadni a háború borzalmait és akkor még nem is beszéltünk a félelmetes zombimódról, ahol válogatott csúnyaságokkal kell majd megküzdenünk. Ám az egyjátékos kampány is tartogat érdekes meglepetéseket, amik közül az egyiket nem nézték jó szemmel az ausztrál cenzorok, ezért változtatnia kellett rajta a Sledgehammer munkatársainak. 


A történet szempontjából spoileres rész következik, úgyhogy ha nem akarod lelőni a poént, itt állj meg. Ahogy arról már korábban is beszéltünk nektek, lesznek olyan részek a Call of Duty: WWII-ben, ahol a lopakodásé lesz a főszerep. Ilyen a cenzorok által kifogásolt küldetés is, ahol kémként kell megközelítenünk egy ellenséges, német épületet. Ha megérkeztünk az építménybe, akkor pont látni fogjuk, ahogy egy katona egy nőt próbál berángatni az egyik szekrénybe. 

Itt két választásunk lesz: nem foglalkozunk a dologgal, vagy közbeavatkozunk és végzünk a német katonával. Ha nem törődünk a helyzettel, akkor egy lecsúszó zipzár hangját halljuk és a nő tovább folytatja a sikoltozást, ami kiverte a biztosítékot az ausztrál cenzoroknál, s így csak azután kaphatott 18+-os korhatárbesorolást a játék, miután a készítők alakított az adott játékrészen és kivették a hallható zipzáros hangot és a nő szoknyáját nadrágra cserélték. 

A Call of Duty: WWII november 3-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra, de azt még nem tudjuk, hogy a végleges változatban más országokban is lesz-e cenzúrázva ez a játékrész.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!