Rengeteg újdonság érkezik a Fortnite Battle Royale módjába

Rengeteg újdonság érkezik a Fortnite Battle Royale módjába

Az Epic ki akarja szolgálni a több tízmilliós rajongótábort.

Talán még emlékeztek, hogy mekkora port kavart az Epic Games a PUBG-hoz hasonló játékmód megjelentetésével, ami valami elképesztően nagy sikert aratott a játékosok körében. Már a megjelenés első napján több mint 1 millió játékos próbálta ki, ám azóta az aktív rajongótábor még nagyobbra duzzadt, hiszen már túllépték a 10 milliós álomhatárt is. Természetesen ekkora játékosbázist nem szabad parlagon hagyni, ezért a készítők bejelentették, hogy jó pár újdonsággal készülnek a közeljövőben. 


A fejlesztők változtatási listájának elején a játékon belüli fegyverek vannak, ugyanis ezekkel egyáltalán nincsenek megelégedve. Az már biztos, hogy a régiek esetén finomhangolni fogják a mozgás közbeni célzásukat, hogy még pontosabb találatokat adhassunk le velük. Ráadásul új fegyverekre is számíthatunk, de ezeket csak azután fogjuk megkapni, miután jól letesztelték őket és megállapították, hogy balansz szempontjából is megállják a helyüket.

Viszont a közeljövőben élesedő frissítés után már jóval óvatosabban kell bánnunk a rendelkezésre álló skúlókkal, ugyanis a visszarúgásuk sokkal nagyobb lesz -de legalább csökkentik a szórásukat, így semmi akadálya nem lesz egy kellemes pötyögtetésnek. Emellett rengeteg apróbb újítást is fogunk kapni: az inventorynkba automatikusan bekerülnek majd a kisebb cuccok, kapunk egy pajzsot és életerőt adó italt, a gránátdobások szebb íven fognak mozogni, és a konzolos játékosok célzássegítése is sokkal jobb lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!