"Folyamatosan próbálkoztunk, és olyan helyet akartunk találni, ahol együtt tudunk játszani" -iRemiix és Bischu

A Blitz Esports interjúsorozatának legutóbbi alanyai, a Los Angeles Gladiators tank játékosai.

Alig egy hónap van csak hátra az Overwatch League előszezonjának kezdetéig, a helyszínek tulajdonosai már közzétették a csapataik arculatát és játékoskeretét, a Blizzard pedig már nyilvánosságra hozta az első hónap időtervét. A hype vonat természetesen itt nem állt meg, a versenysorozat napról napra egyre többet hallat magáról, legutóbb például egy nagyon hangulatos videó érkezett, amiben Nate Nanzer és néhány játékos beszél a ligával kapcsolatos gondolatairól.

Overwatch League Hype videó és az összes csapat teljes arculata egy helyen

A nyakunkon lévő versenysorozatban új e-sport hősök fognak születni.

Az alakulatok tehát megvannak, viszont a draft időszakról és a próbajátékok menetéről nagyon kevés információ áll a nagyközönség rendelkezésére. Szerencsére a Blitz Esports nemrég egy interjúsorozatot indított el, ahol a Los Angeles Gladiators játékosaival beszélgetnek az Overwatch jelenlegi helyzetéről, magáról a versenysorozatról és az alakulatukról.  

Elsősorban a legutóbbi epizódot szeretnénk most a figyelmetekbe ajánlani, amiben a csapat két Tank játékosa, Aaron "Bischu" Kim és Luis "iReMiix" Galarza mesél a tryout folyamatról és az útjukról a Gladiators-hoz. A két profi körülbelül fél éve kezdett el együtt játszani, és eddigi legnagyobb sikereiket a Kungarna együttesében érték el. A közösen megvívott csaták végül annyira összekovácsolták őket, és olyan jó ingame szinergia alakult ki köztük, hogy úgy döntöttek, mindenféleképpen közösen szeretnének OWL csapatot találni maguknak, mivel ismerve egymás erősségeit és gyengeségeit, sokkal több esélyük van együtt mint külön. 

Ezen törekvésük megvalósítása nagyon nehéz munka volt, mivel annak ellenére, hogy egyénileg számtalan ajánlatot kaptak, mindkettőjüket nem akarta szerződtetni egyik csapat sem, idővel azonban a Los Angeles Gladiators feltűnt a színen és szerencséjükre leigazolták őket. A teljes interjút az alábbi videóban tekinthetitek meg. 

Érdekesség egyébként, hogy a beszélgetés során a csapatjáték fontosságára terelődött a szó, és Bischu megjegyzi azt, hogy az Overwatch sokkal inkább csapatközpontúbb, mint a League of Legends, Counter Strike: Global Offensive vagy bármilyen más játék.  Az interjúsorozat korábbi részeit ezen a linken tudjátok elérni, ahol további érdekes tartalmakat találhattok az Overwatch e-sporttal kapcsolatban.

Ti mit gondoltok, a régebb óta együtt játszó profikkal rendelkező csapatok nagyobb előnnyel indulnak majd a ligában, mint a frissen összerakott alakulatok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!