Old Heroes: Ismerjétek meg a Dota AllStars legnagyobb hősét: íme a Void Demon!

Semelyik bajnok nem fogható hozzá! Gyors, mint a villám, erős, mint egy isten, és rémisztő, mint egy üres Chronosphere.

Az Astral Tekker terrorban tartotta a pályát, de elméletileg a lassúsága miatt volt lehetőségünk elmenekülni előle. Nos, a Void Demon ellen nem volt ilyen szerencsénk, a Dota világának egyik legkíméletlenebb, és talán legbrokenebb hősét tisztelhettük benne.

A Void Demonban minden meg volt, hogy a tökéletes és elpusztíthatatlan karaktere legyen a harcmezőknek. Gyors volt, kiszámíthatatlan, nem utolsó sorban pedig halálos. Ha az eddig megvizsgált régi hősöket keresztezzük, akkor sem kapnánk meg eredményül a most említett vadállatunkat.

Miért ilyen erős és lenyűgöző teremtés? Fussunk végig a képességein és pontosabb képet kapunk, miért lépnénk ki azonnal, ha feltűnne a térképen.

Time Void: Lelassítja 5 másodpercre az ellenséget és sebzést is okoz neki. AOE effektje van, egy bizonyos területen mindenkit elér a slow és a dmg is. Az első verziója a slow helyett még stunolt.

Level 1: 100 sebzés
Level 2: 200 sebzés
Level 3: 300 sebzés

Degen Aura: 600-as körben csökkenti az ellenfelek mozgási (24%) és támadási (13%) sebességét.

Quake: Előidéz egy földrengést, melyek elpusztítják az épületeket. 25 másodpercig tart.

Level 1: 10 sebzés másodpercenként
Level 2: 20 sebzés másodpercenként
Level 3: 30 sebzés másodpercenként

Mass Haste: Egy 600-as AOE körben felgyorsítja a saját illetve társaink mozgási és támadási sebességét.

Level 1: Plusz 45% mozgási és 25% támadási sebesség
Level 2: Plusz 65% mozgási és 45% támadási sebesség
Level 3: Plusz 85% mozgási és 65% támadási sebesség

A Mass Haste és a Degen Aura egyszerre való használata teljesen szétzilálta az ellenfél sorait, nem igazán lehetett mit kezdeni ezzel a szörnyel. Ráadásul míg a Degen aura elérhette az összes ellenséget és megnyomorította őket, addig a Haste a csapattársait buffolta elég durván. Legyen szó nappalról vagy éjszakáról ez a hős mindenki leaprított a pályán. Túl beteg tulajdonságokkal rendelkezett, hogy hosszú ideig bent maradjon, így még a 4-es verzió előtt elnyelte a pokol. Lelke fiában, a Night Stalkerben él tovább.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!