Ünnepeld a WoW szülinapját klasszikus bossok leölésével!

Ünnepeld a WoW szülinapját klasszikus bossok leölésével!

A Blizzard egy igazi finomsággal kedveskedik a játék rajongóinak. 

Mint azt sokan bizonyára már tudjátok, idén novemberben ünnepeljük a World of Warcraft 13. szülinapját, amire a Blizzard egy kellemes meglepetéssel készült. Ugye, az már mindenki számára ismert, hogy hatalmas változások előtt áll a franchise, hiszen jövőre érkezik a hetedik kiegészítője, ami rengeteg izgalmat ígér, de jön a hivatalos vanilla szerver is, most pedig egy olyan eventet álmodtak meg a készítők, ahol a klasszikusnak számító bossokat gyűrhetjük magunk alá a zsíros lootért cserébe. 

Hatalmas csatákat hoz a World of Warcraft új kiegészítője!

nkAAA | 17/11/04 13:36 A World of Warcraft már több mint 12 éve van köztünk és az eddig eltöltött idő alatt szinte alig csökkent a lendülete. Természetesen útközben jó pár változtatáson esett át a játék, ám köszöni él és virul, ami azt is hozza magával, hogy jövőre érkezik a hetedik kiegészítője, a Battle for Azeroth, amit az idei BlizzCon-on jelentettek be.

A november 30-ig tartó eseményen olyan gonoszokkal küzdhetünk meg, mint Lord Kazzak, Azuregos, vagy éppen a négy Rémálom sárkány. A játékba belogolva érdemes csekkolnunk postaládánkat, ugyanis egy évfordulós ajándékcsomag üti a markunkat, ami 200, új tárgyakra beváltható Timewarped Badge-t tartalmaz, és kapunk mellé egy 1 órán át tartó boostot, ami 13%-al turbózza meg a tapasztali pont- és reputation gyűjtésünket. 

Ráadásul extra badgeket is szerezhetünk, ha részt veszünk a "Time to Reflect" küldetésben, valamint a "The Originals"-ban, ahol a klasszikus bossokkat érintő napi küldetéseket kapunk. Utóbbi feladatot szövetségesként Stormwind könyvtárában tudjuk felvenni, míg hordásként Orgrimmarban Ju'pa-t kell keresnünk. 

Ha az eventtel kapcsolatban további információkra vagy kíváncsi, itt nézelődj.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!