Old Heroes: Razor testvére? Egyesek szerint Thunder Knight volt az idősebb!

Old Heroes: Razor testvére? Egyesek szerint Thunder Knight volt az idősebb!

Erről a névről soha nem jutna eszünkbe egy ilyen kinézetű "hős".

Lehetséges...??? Razornak lenne egy elfeledett testvére...? A kinézetéből fakadóan valószínűleg csak féltestvér, bár ki tudja a nemes páncélzat alatt milyen ábrázattal rendelkezik mr. Sokkoló Borotva. Ez a név csak a családja körében jön elő, édesanyjának engedte csak, hogy így hívja őt. Na, de nem is ő van most fókuszban, hanem az élőhalott Thunder Knight. Ezek a nevek kicsit egy B kategóriás sorozatra is utalhatnának, de ha mélyre ásunk a Dota történelem könyvekbe, akkor bizony ilyen, és ehhez hasonló különös figurákra lehetünk figyelmesek.

Egykör a Villámlás Lovagja járta a vidéket és rémisztgette a lakóit. Nem ám a rabszolga aranybányász Acolyte volt a warcraft világából, hanem a félelmetes fajtából való teremtés volt. Érdekes módon a Sentinel frakciójához csatlakozott, és még érdekesebb, hogy be is fogadták. Együtt harcolt a jókkal, hogy a gonosz erőit visszaszorítsák.

Az Intelligence kategóriába tartozó hős (inkább Agility besorolást kellett volna kapnia, de ilyenkor még ilyenekre nem feltétlen gondoltak) az imba hősök korában nem volt igazán acélos felépítésű, farmolás és tower pusholásban általában kimerült a tudása. Lássuk mivel rendelkezett ez a fura szerzet:

Lightning Reflexes: A villámok ereje megtöltik vénáit energiával, és masszív támadási sebesség növekedés figyelhető meg hősünkön.

Level 1: 15%-os növekedés
Level 2: 30%-os növekedés
Level 3: 45%-os növekedés

Charged Images: Az illuzió már nagyon régóta létezik. Vajon mi a valóság, tesszük fel jogosan a kérdést?! A lényeg, hogy 2 hasonmást hozott létre magából, melyek sebezték az ellenséget, a varázslat közben pedig leszedték hősünkről a negatív spelleket.

Level 1: Az illúziók 30%-os sebzéssel rendelkeznek
Level 2: Az illúziók 40%-os sebzéssel rendelkeznek
Level 3: Az illúziók 50%-os sebzéssel rendelkeznek


Igazából annyira nem ijesztő ez a karakter, szóval raktam ide egy másik Acolyte-Necromanta szerzetet, hogy megijedjetek!

Chain Lightning: Megrázó élmény lehetett  amikor találkozott az ember egy ilyen villámmal. Nem pattogott tovább, szimplán egy egységet tudtunk kirázni a nadrágjából.

Level 1: 100 sebzés
Level 2: 200 sebzés
Level 3: 300 sebzés

Summon Lightning Dragons - 6-os szint szükséges: Nem 1 vagy 2 rémséges repülő szörnyeteget idézett meg, hanem egyenesen 4-et. Egy rövid ideig a sárkányok apjává válhattunk, és mellettünk harcoltak a bestiák.

Level 1: Mindegyik sárkány 50-et sebez és képesek épületet is támadni
Level 2: Mindegyik sárkány 60-et sebez és képesek épületet is támadni
Level 3: Mindegyik sárkány 70-et sebez és képesek épületet is támadni

Csupa olyan képessége volt, ami nem egy intes hősre lenne jellemező. Kicsit mellélőttek ezzel a karakterrel azt hiszem, mindenesetre egy rövid ideig azért portyázott a pályán mielőtt végleg törölték a kódhalmazból. A legerősebb hősök mellett finoman fogalmazva igen csak eltörpült. A koncepciója furcsa, így aligha láthatjuk őt bármilyen formában is viszont a Dota 2-ben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!