Készül egy kihagyhatatlan OW Mini-játék egy rajongótól!

Készül egy kihagyhatatlan OW Mini-játék egy rajongótól!

Még szeptemberben jött az ötlet egy Reddit felhasználónak, hogy mi lenne, ha Pharaval készítene egy Metroid stílusú 2D játékot.

Mostanra már egy rövid játékmenetet is közzétett. Egy  mini-game-ről van szó, melyben Pharaval kalandozhatunk: Repkedhetünk, rakétázhatunk, és az összes pályán található ellenséget ki tudjuk lőni, a végén pedig elmenthetjük az állásunkat.

Jelenleg The Anubis Project néven fut ez a program, és lazán elmondhatjuk, hogy hasonlít a Metroidra. A 16 bites kinézet igazi retro hangulatot varázsol a monitorunkra, leginkább egy régi gyártású szoftvernek tűnik, mintsem egy 2017-ben legyártott játéknak. Szobáról szobára haladva kell kiiktatnunk a Mei drone-jára hasonlító ellenségeinket.

Egyelőre nincs hivatalos kiadási dátum, de már így is hosszú utat tett meg az első bejelentését követően. A fejlesztő elárulta, hogy a jövőben a frissítéséket Twitteren teszi majd közzé, így, ha érdekel titeket ez a projekt, akkor érdemes követnetek őt. Azt sem felejtette el megemlíteni, hogy ingyenesen elérhető lesz majd mindenki számára, ha egyszer elkészül, és a többi hős is érkezik a későbbiekben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!