"Ha nem fordítod rá a kellő időt, sosem leszel elég jó" -Sinatraa

A San Francisco Shock-nál évi 150 ezer dollárt kaszáló 17 éves Jay Won-ról rövid portrévideó készült. 

Őszintén szólva az Overwatch League előszezonjának kezdetét jobban várom, mint gyerekkoromban a mikulást vagy a karácsonyt, és a hype napról-napra egyre jobban magával ragad. A versenysorozat által kiadott hivatalos promó videók még azoknak az érdeklődését is felkelthetik, akik amúgy nem érdeklődnek iránta. A legutóbbi ilyen rövidfilmben a világ leghíresebb Overwatch játékosáé; Brandon "Seagull" Larned-é volt a főszerep, ha még nem láttátok volna, pótolhatjátok az alábbi cikkünkben.

Heroes Born Seagull: "Az Overwatch kitölti a gondolataimat"

A liga új promó videójában a Dallas Fuel projectile játékosáé a főszerep.

Most egy újabb videó került fel a liga hivatalos honlapjára, középpontjában pedig a San Francisco Shock 17 éves sztárja, Jay "sinatraa" Won áll. A fiatal játékos leginkább onnan lehet ismerős számotokra, hogy pár hónappal ezelőtt rekordösszegű, évi 150 ezer dolláros fizetésért írt alá a szervezethez. Jay ezzel valószínűleg a legjobban fizetett Overwatch játékosok közé került, és annak ellenére, hogy életkora miatt március közepéig nem szerepelhet majd a ligában, mindenféleképpen jól járt és bebiztosította a jövőjét. 

sinatraa karrierjét még az első szezonban kezdte, és hónapokig csak ladderezett napi nyolc órában. Először a harmadik szezonban tűnt ki a tömegből, amikor is egészen 4873-ig menetelt, ezzel pedig Rank1 státuszt ért el a tengerentúli szervereken. A teljesítmény persze önmagában még nem jelentett egyben népszerűséget is számára; közvetítéseit átlagban párszázan néztük. Tehetségére szerencsére idővel felfigyelt a Selfless csapata, akik az észak-amerikai szférának közel fél évig meghatározó tényezői voltak, a szervezet viszont a Dafran botrány hullámai miatt lehúzta a rolót, Jay-re pedig kivásárlási árat szabtak meg. Ezek után a Contenders első szezonjában beugrós volt az EU Cloud9-nál, akik igényt is tartottak volna rá, viszont jött Shaquille O’Neal és az NRG Gaming a meglepően magas árajánlattal, amit a C9 nem volt hajlandó tartani. A szerződés és a világbajnokságon nyújtott teljesítménye miatt sinatraa-t megismerte a fél világ és népszerűsége manapság az egekben van, aminek köszönhetően megkapta rövid bemutatkozó filmjét a Blizzard-tól.

Sinatraa: "Put in the time, or you won't get good."

He went from solo-queue superstar to playing for the San Francisco Shock.

Összességében egy rettentően tehetséges játékosról van szó, akinek egyedüli problémája a toxikussága, de bízunk benne, hogy idővel mindezt kinövi majd. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!





Kövess Minket!