Legendary skinek sokaságával és új Mei játékmóddal tér vissza a Winter Wonderland

Legendary skinek sokaságával és új Mei játékmóddal tér vissza a Winter Wonderland

A hamarosan érkező eventről Jeff Kaplan beszélt egy Developer Update videóban. 

Már csak néhány hét van hátra az évből, és tavalyhoz hasonlóan a Blizzard idén is megtartja majd a Winter Wonderland eventet. Néhány napja már kibukott egy érdekes leak, amiben egy lehetséges Genji skin is szerepel; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Megjött az első leak a Winter Wonderland event-ről

A lehetséges időponton kívül egy Genji skin is felbukkant egy koreai weboldalon.

Pár órája Jeff Kaplan egy Developer Update videóban hivatalosan is bejelentette, hogy a Winter Wonderland hamarosan visszatér, és rengeteg újdonság vár majd ránk benne. Elmondása alapján Junkrat és Roadhog is ünnepi hangulatba öltözik, továbbá a tavaly karácsonyi Reflections képregényben látott Hanzo hőskinézet is bekerül a játékba. Sokatok biztosan kihagyta a füzetecské,t vagy már nem is emlékszik rá, hogyan is nézett ki benne a japán íjászmester, szóval itt egy kis emlékeztető.

A karaktereken kívül King's Row és Hanamura is újra havas tájjá alakul, ráadásul a Black Forrest aréna pálya is karácsonyi kinézetet kap majd, ami Jeff szerint csodálatosra sikerült, és a környezetért felelős művészeik eddigi legszebb munkája lett. A pályán egyébként játszható lesz a tavalyról ismerős Mei's Snowball Offensive is, szóval már nem csak az Ecopoint: Antarctica-n hógolyó csatázhatunk majd. A fejlesztők egyébként tisztában vannak vele, hogy a közösség mennyire szereti Mei-t és a köré épülő programokat az ünnepi eseménykor, szóval úgy határoztak, hogy meglepnek minket egy újdonsággal; a Mei's Yeti Hunt-tal.

A játékmód tulajdonképpen egy asszimetrikus szörnyvadászat lesz (hasonlóan képzeljétek el mint az Evolve című játékot -a szerk.), ahol 5 Mei igyekszik kézre keríteni a félelmetes hegyi szörnyet. A Yeti szerepét Winston fogja alakítani és a feladata az lesz, hogy a pályán található erőnövelő csomagokat felvéve feltöltse az Ultimate képességét és megfordítsa az erőviszonyokat. Ha mindez sikerült neki, a szabályok megváltoznak és a prédából vadász lesz, a túlélésért pedig már a Mei játékosok fognak küzdeni. A mérkőzés Nepalon fog játszódni a jelentkezők pedig előre kiválaszthatják majd, hogy szörnyek vagy vadászok szeretnének-e lenni, továbbá az egész küzdelem akkor ér véget, ha a Yetit elkapják vagy a Mei-ek nagy része eliminálva lesz. 

Az event December 12-én, azaz jövőhét kedden a szokásos időpontban startol majd, a teljes bejelentő videót pedig az alábbiakban tudjátok megtekinteni. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!






Kövess Minket!