Már Jeff Kaplan is szívesen látna egy Overwatch filmet vagy sorozatot

Már Jeff Kaplan is szívesen látna egy Overwatch filmet vagy sorozatot

A Blizzard egyre nagyobb érdeklődést mutat a játék univerzumának kiterjesztése felé. 

Ha emlékeztek még, novemberben az Activision fogyasztói termékcsoportjának igazgatója Tim Kilpin azt nyilatkozta, hogy a Call of Duty mozi után egy Overwatch film lehet a következő projektjük. A részletekről akkor már írtunk nektek; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

"Egész estés Overwatch film lehet a következő projektünk a Call of Duty film után" -Tim Kilpin

Az Activision Blizzard fogyasztói termékcsoportjának vezetője pozitívan tekint a jövőre.

A téma most újfent előtérbe került, ugyanis Jeff Kaplan a spanyol Fun &Serious Game fesztiválon azt nyilatkozta a Game Reactor oldalának, hogy a Blizzard nagyon nagyon érdeklődik egy Overwatch egész estés film vagy sorozat iránt. 

Nagyon szívesen csinálnánk egy egész estés Overwatch filmet vagy sorozatot és az Overwatch fejlesztői gárdája különösen szerencsés helyzetben van a Blizzard-nál, mivel egy különleges történet és franschise fejlesztési csapattal dolgozhatunk együtt. A részleg kreatív igazgatója; Jeff Chamberlain, aki az Overwatch első bemutatkozó animációs rövidfilmjét is rendezte, tudjátok, a két srác múzeumos kalandját. Chamberlain és munkatársainál jobb partnereket nem is kívánhatnánk, mivel folyamatosan arra ösztökélnek minket, hogy új médiumokkal meséljük el a játék történetét. Közösen készítjük például az animációs rövidfilmeket és a képregényeket, továbbá folyamatosan arról beszélünk, milyen újdonságokat tudnánk még együtt megvalósítani.

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a lehetőségeink limitáltak, és nem tudunk összerakni egy lineáris történetet, elvégre egy 6v6 PvP játékról van szó, de minden új lehetőségre nyitottak vagyunk. A másik oldalon nagyon féltjük az Overwatch-ot, és Jeff-fel úgy tekintünk rá, mintha a saját gyerekünk lenne, így soha nem tennénk olyat, ami nem felelne meg a rajongóink elvárásainak. Összességében; izgatottak vagyunk az új lehetőségek miatt, viszont rendkívül kritikusak is, és különösen megválogatjuk azt, hogy mi fog majd érkezni a franchiseba. 


Véleményünk szerint az ötlet különösen jó, és a játék univerzumának kiterjesztése nem csak marketing szempontból lenne nagyszerű lépés. A fejlesztők eddig is szemet gyönyörködtető animációs filmeket szállítottak nekünk, amik már-már a Pixar stúdió vizuális minőségi szintjén mozogtak, ráadásul történeti szempontból is megállták a helyüket. 

Ti mit gondoltok, jöhetne egy Overwatch film vagy sorozat a jövőben? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!