Masszív Mercy nerf érkezett a PTR szerverekre

Masszív Mercy nerf érkezett a PTR szerverekre

Továbbá Junkrat Concussion Mine képessége is gyengítésre került. 

Néhány napja a Blizzard Overwatch részlegének vezetője; Jeff Kaplan egy Developer Update videóban hivatalosan is felvázolta azt, mi vár ránk majd az elkövetkezendő néhány hónapban. A Blizzard World pálya és a Blizzard játékok skin család sajnos késik egy picit, viszont februárban visszatér a kínai újév eventje és hamarosan érkeznek az Overwatch League skinek is. Ha lemaradtatok volna a bejelentésről; az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Késik a Blizzard World map, de kapunk új eventet!

Az Overwatch tele van olyan ünnepi eseményekkel, melyek új tartalmat, skineket és játékmódot jelentenek a játékosok számára.

 

Sok játékos akkor nehezményezte, hogy a videóban Jeff nem tett említést a balance problémák megoldásáról és rengetegen kérdezték, Junkrat és Mercy mikor kerül majd finomhangolásra? Nos most jó hírünk van, mivel tegnap éjjel a battle.net fórumán Kaplan közzétette, hogy a két karakter még ma frissítésre kerül a PTR szervereken. Pár órával később Geoff Goodman kiadta a hivatalos patch notes-t és a változtatások a következők.

Mercy

A Valkyrie 20 másodperces időtartama 15-re csökkent, továbbá alatta már nem lehet instant Resurrectet használni és csak egyszer tudunk majd éleszteni. A Guardian Angel sebességébe is belepiszkáltak, ami most már 50%-kal lassabb.

mercy nerf - Create, Discover and Share Awesome GIFs on Gfycat

Watch mercy nerf GIF by its_southpaw on Gfycat. Discover more GIFS online on Gfycat

Junkrat

A Concussion Mine képesség sebzése a robbanás távolságától függően csökken.

Overwatch 01.05.2018 - 00.00.06.05 - Create, Discover and Share GIFs on Gfycat

Watch Overwatch 01.05.2018 - 00.00.06.05 GIF on Gfycat. Discover more GIFS online at Gfycat.

A változtatások első körben nagyon izgalmasnak tűnnek és az internetes közösség jó része abszolút elégedett velük. Kompetitív szempontból Mercy-re már mindenféleképpen érett ez a nerf, mivel az elmúlt néhány hónapban a karakter kötelező választás volt egy csapat számára, ha meg akarták nyerni a mérkőzést. A Junkrat nerf viszont reméljük csak a kezdet, és jövőben a kis bombái is hasonló damage fallofot kapnak, mint most a Concussion Mine. Ti mit gondoltok ezekről a nerfekről, jó irányba viszik majd a játékot?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!