Lebukott a Shanghai Dragons edzője is, komoly árat fizet érte

Lebukott a Shanghai Dragons edzője is, komoly árat fizet érte

Decemberben a Shanghai Dragons két játékosát már szankcionálták az Overwatch fiókjuk megosztásáért.

A szervezet most az edzőjüket bírságolta meg hasonló okokból kifolyólag. Az Overwatch League csapata nem nézte jó szemmel tevékenykedéseit és ¥60000-os büntetést szabott ki Chen "U4" Congshan-ra, ami nagyjából 9250 dollárról szól az ESPN szerint.

U4 látszólag megosztotta az accountját annak érdekében, hogy "jobb helyezést érjen el a ranglétrán és más hősöket is gyakoroljon", állítja az ESPN, bár ez utóbbi egy kicsit furcsán hat a csalást tekintve. A fiók megosztása bármilyen módon is, ütközik a Blizzard szolgáltatási feltételeivel. További ¥20,000-rel nőtt a büntetése, mert nem megfelelő módon kereste meg és tárgyalt játékosokkal. Sem a saját, sem pedig a másik csapat menendzsmentjét nem értesítette ez ügyben.

A Shanghai Dragons két tagját, Fang "Undead" Chaot és Liu "Xushu" Junjiet sokkal kisebb mértékben bírságolták meg, hiszen körülbelül 462 dollárt kellett fizetniük az Overwatch fiókjuk megosztásáért. A csapat vezetõjét azért is megrótták egyébként, mert tovább folytatta a viselkedést. A kiadó egyelőre még nem ismertette nyilvánosan egyik incidenst sem.

Novemberben a Blizzard egy 30 mérkőzéses felfüggesztést szabott ki a Philadelphia Fusion játékosának, Kim "" Su-min-nek, miután account boost miatt megvádolták. Komolyan veszik tehát a szabályozást az OWL kapcsán, a jövőben pedig kiderül, hogy milyen hatásai lesznek az ilyesfajta tevékenységeknek a ligára. Ti mit gondoltok, jogos a büntetés?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!