Az Overwatch League is megemlékezett Dennis "INTERNETHULK" Hawelka-ról

A megható videót a meccsek szünetében játszották le és a játékos legemlékezetesebb pillanatait illetve a világbajnokságon készült interjúját tartalmazza. 

Tegnap éjjel kezdetét vette az Overwatch League főszezonja és meglepő módon a közvetítésre több százezren voltak kínácsiak Twitch-en, a kínai nézőkkel együtt pedig az össznézettség időlegesen meghaladta a másfél milliót is. A mérkőzésekről és a ma esti programról már írtunk nektek korábban; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Rekord nézőszámmal mutatkozott be az Overwatch League!

Aacute;tlagban 350 ezer rajongó figyelte a közvetítést Twitchen, a csapatok pedig parádés meccseket produkálva hálálták meg ezt.

Az Overwatch e-sport ünneplése mellett a szervezők szakítottak időt arra is, hogy megemlékezzenek a néhány hónapja tragikus hirtelenséggel elhunyt legendás játékosról és későbbi eddzőről, Dennis "INTERNETHULK" Hawelka-ról. A videóban megjelenik a Hulk-kal készült világbajnoksági interjú, felelevenítik benne a karrierjének legszebb pillanatait, továbbá a profi Overwatch közvetítések meghatározó személyiségei, mint Salome "Soe" Gschwind, Andrew "ZP" Rush illetve Alex "Goldenboy" Mendez is méltatják érdemeit. A bejátszást később elérhetővé tették az Overwatch League hivatalos YouTube csatornáján is, amit szeretnénk most a figyelmetekbe ajánlani. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!