Meglepetéseket hozott az Overwatch League harmadik napja

Meglepetéseket hozott az Overwatch League harmadik napja

Az eredmények pedig nem úgy alakultak, ahogy sokan számítottak rá. 

Az Overwatch League főszezonjának első hete már javában pörög és a csapatok fantasztikus mérkőzésekkel kápráztatják el a nagyközönséget. A második nap eseményeiről már beszámoltunk nektek; ha lemaradtatok volna az összefoglalónkról, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

A Philadelphia Fusion parádésan mutatkozott be az Overwatch League-ben

A versenysorozat első etapjának második napja is bővelkedett izgalmas pillanatokban.

Pénteken (vagyis inkább már szombat hajnalban) tovább folytatódott a versenysorozat három mérkőzéssel. A nézőszám sajnos csak a Valiant vs. Fuel mérkőzésen érte el a korábbi napok szintjét, a másik két összecsapást lényegesen kevesebben követték Twitchen. A Ravager statisztikái alapján ennyien voltak kíváncsiak a harmadik napra.

De ugorjunk is a mérkőzésekre és nézzük meg, mit játszottak egymás ellen a csapatok. 

Los Angeles Valiant vs. Dallas Fuel

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Los Angeles Valiant vs. Dallas Fuel című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Ez volt az a mérkőzés, amit nagyon sokáig emlegetni fognak még a rajongók és az elemzők is egyaránt, mivel az összecsapás tempója még az Overwatch e-sporthoz képest is hatalmas volt. A Fuel valamivel esélyesebbként érkezett a találkozóra, azonban a Valiant megmutatta, hogy oda kell majd figyelni rájuk a főszezon során. Junkertownon szédületes clownfiestát láthattunk, a két csapat háromszor is nekiindult a támadásnak, végül azonban a Fuel egy hatalmas C9-t követett el és a Los Angeles 8-7-re behúzta a helyszínt. Horizonon már nem bírtak egymással az alakulatok és 5-5 döntetlen lett, Ilioson viszont a Valiant szédületeset játszott és összesítésben meg is nyerték a mérkőzést. Numbanira már csak becsületpontért érkezett a Fuel, viszont támadásban még az első pontot sem sikerült elfoglalniuk, így a végeredmény: Los Angeles Valiant vs. Dallas Fuel: 3-0.

Florida Mayhem vs. Boston Uprising

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Florida Mayhem vs. Boston Uprising című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A két csapat abszolút underdognak számít a mezőnyben és összecsapásuk előtt nem nagyon lehetett megmondani, melyik fél lehet esélyesebb a győzelemre. Első körben Doradora látogattunk el, ahol már látszott, hogy a Mayhemnél továbbra sincs minden rendben, ezzel szemben az Uprising szép játékot mutatott és behúzták a helyszínt. A Bostoniak Temple of Anubis-ra is megőrizték jó formájukat és növelni tudták előnyüket, ami után egy megsemmisítő vereséget mértek a Mayhem-re Ilioson, és meg is nyerték a mérkőzést. Eichenwalden szépíthetett volna még a Florida, mivel minden pálya számít majd a rájátszásba való továbbjutásnál, azonban az Uprising nem kegyelmezett, itt is domináns játékot mutattak. Florida Mayhem vs. Boston Uprising: 0-4.

San Francisco Shock vs. Shanghai Dragons

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | San Francisco Shock vs. Shanghai Dragons című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A kínai sárkányok sajnos igencsak alulteljesítettek az elvárásokhoz képest az előszezonban, ráadásul pár napja csúnya K.O-t kaptak a Gladiators-tól is. A Shock is vereséggel kezdte a hivatalos pályafutását a Valiant ellen, azonban lényegesen nagyobb esélyekkel érkeztek a találkozóra. Cisco be is húzta Junkertownt, Horizonon viszont gyenge támadásuknak köszönhetően a Shanghai visszavágott és az állás döntetlenre módosult. Illios-ra a Shock összeszedte magát és két helyszín alatt elintézték a kínai gárdát, ráadásul összeszedettségüket meg tudták őrizni Numbani-ra is, megnyerve ezzel a teljes szériát. San Francisco Shock vs. Shanghai Dragons: 3-1.

Ezen a héten már csak három mérkőzés vár ránk és a közvetítések az öreg kontinens lakói számára igencsak baráti időpontban lesznek. A mérkőzések kezdései közép-európai idő szerint:

  • London Spitfire vs. Philadelphia Fusion - 20:00
  • New York Excelsior vs Houston Outlaws - 22:00
  • Seoul Dynasty vs Los Angeles Gladiators - 00:00

A mérkőzéseket pedig az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlaponvagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!