Ezerrel pörög a Humble Winter Sale!

Ezerrel pörög a Humble Winter Sale!

Január 25-ig rengeteg PC-s címet csíphetsz meg nagyon jó áron.

Bár már vége az ünnepi szezonnak és a Steam, valamint az Origin féle téli vásárnak, ez sem állíthat minket meg abban, hogy olcsón szerezzünk be nagyszerű játékokat. Erre kiválóan alkalmas a Humble Store akciója, ami kicsivel több mint egy hétig (január 25-ig) érhető el a nagyközönség számára. 


Az akcióban mindenki megtalálhatja a maga számítását, hiszen olyan címek kaptak kedvező árcédulát, mint a Destiny 2 (39 euró), a Wolfenstein II: The New Colossus (30 euró), az ARK: Survival Evolved (36 euró), a Rainbow Six: Siege (24 euró), a Tekken 7 (25 euró), vagy a legújabb South Park játék (30 euró).

Természetesen a régebbi játékok sem maradhattak ki, így kellemes leárazást kapott a Skyrim Special Edition (20 euró), a Rocket League (12 euró), a DOOM (15 euró), a Dishonored legendás első része (2.5 euró), a Wolfenstein: New Order (10 euró) és az Undertale is (5 euró). Ezek mellett még további játékokat is megcsíphettek, ráadásul a nagyobb kiadók, mint például a Bethesda, Capcom, Rockstar, Ubisoft akciós címeit külön szekcióban böngészhetitek át a vásár hivatalos oldalán.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!