Megérkezett az OWL hivatalos összefoglaló műsora, a Watchpoint

Megérkezett az OWL hivatalos összefoglaló műsora, a Watchpoint

Amiben a kommentátorok és elemzők minden héten visszatekintenek a mérkőzésekre. 

Az előző héten indult Overwatch League első körben hatalmas sikert aratott és a mérkőzésekre több százezren voltak kíváncsiak mind a négy versenynap során. Szerencsére a rajongók nem csak a számítógépeik előtt szurkoltak, hanem a csapatok által szervezett Watch Partyk-on is megjelentek, hogy együtt szoríthassanak kedvenceiknek. A legnagyobb ilyen rendezvényekről már írtunk nektek; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Az Amerikaiak igencsak rápörögtek az Overwatch League-re

A versenysorozat iránt nem csak Twitchen volt nagy az érdeklődés, de az aréna is megtelt, ráadásul egyes csapatok Watch Party-t is tartottak.

Elnézve ezeket az összejöveteleket úgy tűnik, hogy a Blizzard lokalizált modellje működőképes lehet és megvalósulhat az a koncepció, hogy az Overwatch League túlnő majd az e-sportok világán, mindemellett át is alakítja azt. A stúdió produkciós részlege mindent elkövet ennek érdekében és most egy újabb érdekességgel rukkoltak elő, ugyanis elindult a liga hivatalos, hetente jelentkező összefoglaló showműsora, a Watchpoint. A klasszikus sportokban az ilyen adásoknak már régi hagyománya van és a Blizzard műsorának minőségét elnézve olyan érzésünk van, mintha nem is egy e-sport szériáról, hanem egy mondjuk az NFL-ről vagy az NBA-ről lenne szó. 

A Watchpoint eheti adásában, amit az Overwatch League hivatalos YouTube csatornája tett közzé, Matt "Mr X" Morello, Mitch "Uber" Leslie és mindenki kedvenc szarkasztikus kommentátora, Christopher "MonteCristo" Mykkles tekintett vissza a mögöttünk álló mérkőzésekre. Beszélgetésük fő témái a Los Angeles Valiant eddigi veretlensége, a hét talán legjobb mérkőzésének kikiáltott Dallas Fuel vs. Seoul Dynasty, illetve, hogy utóbbi minek köszönheti a sikerét, továbbá a rivaldavénybe kerül a Houston Outlaws közönség kedvenc DPS játékosa, Jacob "JAKE" Lyon is. A fő témák mellett természetesen a műsorban a többi csapatról is szó esik, a házigazdák pedig latolgatják az esélyeiket és kielemzik játékukat, továbbá felelevenítik legszebb megmozdulásaikat. A videó második felében ráadásul egy Emote Control nevű mini blokkot is kapunk, amiben felelevenítik a legtöbb emote-tot kiváltó vicces megmozdulásokat a játékosoktól. 

Összességében egy rendkívül minőségi műsorról van szó és jó látni, hogy az Overwatch League produkciója nem csak a mérkőzések közvetítésére, hanem további tartalmak gyártására is koncentrál, amivel szerintünk élettel töltik meg a versenysorozatot és további játékosokat vonzhatnak be a ligának. Ti mit szóltok a Watchpoint-hoz?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!