Ezen a héten is izgalmas mérkőzések várnak ránk az Overwatch League-ben

A versenysorozat pár nap szünet után ma éjjel folytatódik, éjjeli baglyok le ne maradjatok a meccsekről!

Előző héten hivatalosan is elindult az Overwatch League első szezonjának első etapja és a csapatoknak két mérkőzésen kellett bizonyítaniuk tudásukat és felkészültségüket. A meccsekről hivatalos összefoglaló műsort is készített a Blizzard, amiben Matt "Mr X" Morello, Mitch "Uber" Leslie és Christopher "MonteCristo" Mykkles elemezte ki a történéseket és elevenítette fel a legviccesebb pillanatokat. Ha lemaradtatok volna a Watchpoint első epizódjáról, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Megérkezett az OWL hivatalos összefoglaló műsora, a Watchpoint

Amiben a kommentátorok és elemzők minden héten visszatekintenek a mérkőzésekre.

A mögöttünk álló összecsapások abszolút koreai dominanciát hoztak és a Seoul Dynasty, New York Excelsior, illetve a London Spitfire is szinte átgázolt ellenfeleiken. A veretlen csapatok táborát meglepetésre a Los Angeles Valiant is erősíti, mivel a hatalmas riválisuknak számító Shock és a pillanatnyilag rossz formában lévő Fuel ellen is sikerült győzedelmeskedniük. Az eredmények alapján kicsit átalakult az ESPN oldalának ranglistája is, ami most az alábbiak szerint sorolja be a csapatokat. Az alakulatok mögött megjelöltük azt is, hogy az előző héthez képest pozitív vagy negatív irányba mozdultak-e el, vagy nem változott a pozíciójuk. 

  1. Seoul Dynasty (-)
  2. London Spitfire (-)
  3. Los Angeles Valiant (+1)
  4. New York Excelsior (-1)
  5. Boston Uprising (+4)
  6. Dallas Fuel (-1)
  7. Los Angeles Gladiators (-)
  8. Philadelphia Fusion (+2)
  9. San Francisco Shock (-1)
  10. Houston Outlaws (-4)
  11. Florida Mayhem (-)
  12. Shanghai Dragons (-)

Az első hét legnagyobb nyertese a Boston Uprising, akik ugyan 1-1-et produkáltak, mégis nagyon szépen játszottak és rengeteget fejlődtek az előszezonhoz képest.  A Valiant meggyőző teljesítményének köszönhetően megelőzte a New Yorkot és felkerült a Top3-ba, ami igencsak nagy szó, viszont ezen a héten összesorsolták a két csapatot szóval eldől majd, hogy ki is a jobb, ráadásul a Los Angeles megkapta még a Spitfire-t is.  Szegény Houston négy helyet zuhant vissza, továbbá a Fuel és a Shock is veszített egy-egy pozíciót, a többiek pedig stagnálnak az előszezonhoz képest. A csapatok eheti esélyeiről egyébként a Watchpoint is készített egy külön adást, amiben Puckett, Monte, Doa, illetve Mr X latolgatják a mérkőzéseket. 

De térjünk is rá arra, mi vár ránk az Overwatch League első napján. Mint azt már megszokhattátok, ma éjjel(vagyis inkább már holnap) is három mérkőzést láthatunk majd, közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban.

  • San Francisco Shock vs. Philadelphia Fusion - 1:00
  • Florida Mayhem vs. Seoul Dynasty - 03:00 Houston
  • Outlaws vs. Shanghai Dragons 05:00

Az összecsapásokat az MLG.com oldalon, továbbá az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján is nézhetitek majd. Jó szórakozást mindenkinek!

Nézd meg OverwatchLeague élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!