A Twitch Prime mellé Call of Duty-s ládákat kapunk

A Twitch Prime mellé Call of Duty-s ládákat kapunk

A játék rajongóinak érdemes megfontolniuk az előfizetést.

Azt már jóideje tudjuk, hogy több szempontból is célszerű előfizetni a Twitch Prime szolgáltatásra, ugyanis így minden hónapban egy, általunk kedvelt csatornára ingyen feliratkozhatunk, reklámok nélkül nézegethetjük a közvetítéseket, extra chatelés belüli lehetőségeket kaphatunk, illetve minden hónapban exkluzív ingyen cuccok ütik a markunkat. Utóbbiak lehetnek teljes játékok –mint pl. legutóbb a nagysikerű SUPERHOT–, de ingame jóságok is, mint a mostani Call of Duty-s ajánlat, amiben jó pár supply drop ütheti a markunkat. 


Ha előfizetünk a Twitch Prime-ra, akkor január 23-ig bezsebelhetjük azokat a Call of Duty WWII-s ládákat, amikben darabonként 3 cucc foglalt helyet, de közülük ládánként az egyik garantáltan egy ritka tárgy lesz. Ráadásul ezek mellé egy Epic supply drop is jár a játékosoknak, amiben –nem meglepő módon– egy epic jóság is biztosan helyet kap.

Nem is olyan régen számoltunk be nektek arról, hogy a Call of Duty legújabb része világszerte több mint 1 millió dollárt hozott a konyhára, és január 30-án érkezik az első kiegészítőjének számító Resistance, ami többek közt 3 multiplayer pályával, kooperatív zombimóddal és egy új War mód misszióval bővíti a repertoárt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!