Nézd meg velünk élőben a Battalion 1944-et!

Nézd meg velünk élőben a Battalion 1944-et!

A Bulkhead Interactive második világháborús játéka végre megérkezett, úgyhogy le is teszteljük veletek. 

Többször megénekeltük már nektek, hogy mennyire várjuk a Square Enix által felkarolt Battalion 1944-et, ugyanis a régi szép időket próbálja megidézni, amikor a klasszikus Medal of Honor- és a Call of Duty-epizódokban aprítottuk egymást. Tegnap végre meg is jelent a Bulkhead Interactive üdvöskéje, amire annyira sokan voltak kíváncsiak, hogy meg is feküdtek tőlük a szerverek, viszont reméljük, hogy ma már jobban fognak szuperálni, hiszen este héttől élőben teszteljük le veletek a játékot. 

Ma érkezik a kompetetív FPS játékok új üdvöskéje; a Battalion 1944

Wolfi | 18/02/01 14:47 Kevesebb, mint egy hónapja bombaként robbant a hír, hogy január 20-21 között lesz a Battalion 1944 closed bétája, amit számtalan streamer közvetített a Twitchen, ezzel hatalmas rajongótáborra tett szert a játék.

A Battalion 1944-ben minden olyan elemet meg lehet találni, amiért igazán szeretjük a kompetitív FPS-eket. A legutóbbi tesztelési fázis óta tudjuk, hogy rendkívül hangulatos pályákon küzdhetünk meg egymással, a grafika pont jól egyensúlyozik a klasszikus háborús címek és a mai kor elvárásai között, a fegyverrepertoárra és a hozzájuk köthető hangokra sem lehet nagyon panasz, valamint változatos játékmódokat is kapunk, hogy hosszabb távon is garantáltan jól szórakozhassunk.

Mindezek mellett a játék az Unreal Engine 4 felhasználásával készült, így biztosan futni fog régebbi konfigurációkon is. Aki szeretné, már most elkezdheti kitanulni a játékot - főleg a ranked mód szerelmeseinek javasoljuk ezt -, ugyanis még pontosan 6 nap van hátra a rank- és matchmaking rendszer bevezetéséig. 


Ha szeretnétek az elsők között látni a végleges változatot, csatlakozzatok hozzánk ma este, hiszen 
19 órától leteszteljük, hogy pontosan mit tud a Bulkhead Interactive gyermeke.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!