16 csapat és 1 millió dollár, mégis csak 4 mérkőzést játszanak a színpadon!

Az ESL One Katowice a Dota 2 Pro Circuit egyik Major versenye, és kevesebb, mint két hét múlva kezdetét veszi a küzdelem.

A Spodek Arénában viszont a 16 csapat közül mindössze ötnek lesz lehetősége fellépni. A Main Event ugyanis az utolsó két napon, azaz szombat és vasárnap kerül megrendezésre. Ez azt jelenti, hogy a nagyközönség csak 4 párharcot láthat a nagyszínpadon, ami az egyik negyeddöntőt, a két elődöntőt és a finálét foglalja magába. A rájátszás korábbi szakasza és a csoportmérkőzések innen lemaradnak tehát.

Ez azt jelenti, hogy az arénát csak az utolsó két napon fogják használni, annak ellenére, hogy a verseny öt napig tart. A menetrend úgy tűnik, hogy eldőlt és végleges, hiába, hogy 16 csapat vesz részt ebben a Pro Circuit Major-ben.

Ezek a körülmények újfent arra késztették a Dota 2-es közösséget, hogy felszólaljanak. Különösen azok, akik jegyet vásároltak, illetve járatot és szállást intéztek az eseményre. Rengetegen fejezték ki megint a csalódottságukat az ESL felé, mondván, hogy a 16 csapat millió dolláros versenyének szervezőjeként jóval többet kellene kínálnia a rajongóinak.

Az ESLegyelőre még nem válaszolt a szurkolók szavára. Tekintettel arra, hogy olyan közösségi média portálokon jelenik meg rögtön egy ilyen hír, mint a Reddit, a képviselőktől előbb-utóbb egy nyilatkozatot biztosan várhatunk. Az ESL One Katowice Major-t február 20 és 25 között rendezik Lengyelországban. Ti kilátogattok esetleg a helyszínre?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!