A Team Vitality beszáll az autó e-sportba -Rocket League és F1 csapatot jelentettek be

A Team Vitality beszáll az autó e-sportba -Rocket League és F1 csapatot jelentettek be

Még pedig nem is akármilyen szponzorral!

Mind a Rocket League e-sport, mind az F1 e-sport szépen csendben, –vagy épp kevésbé csendben– egyre több ember figyelmét vonja magára, ezzel pedig együtt jár a klubok és szponzorok érdeklődése is.

Így hát Team Vitality és a Renault Sport Formula One Team közös együttműködéssel belevetették magukat a motorsportok e-sport oldalába, vállvetve Rocket League és F1 csapatot alapítottak. Természetesen a bejelentés nem üres kézzel történt, egy zseniális videót is leforgattak hozzá. Íme:

Az itt szereplő emberek, viszont nem feltétlenül a csapatokat alkotó játékosok, ugyanis Rocket League oldalon a nevek nem teljesen azonosak azokkal, akik az alábbi liquipedia oldalon láthatóak, mint a csapat aktív tagjai. Mindössze paschy90 neve egyezik, viszont mindeközben már megkaptuk a hivatalos bejelentést is, hogy kik képviselik a Renault Sport színeit a Rocket League-ben. Paschy90 mellé csatlakozik Freakii és FairyyPeak is. 

Az előző F1 Esport Seriesre való tekintettel ezt a lehetőséget sem hagyhatják ki és jó látni azt, hogy egyre több nagy név száll be a motorsport e-sportba is. Először is ott van Fernando Alonso, aki a G2-vel karöltve vetette bele magát ebbe a világba, most pedig már a Reanult F1-es csapata is úgy gondolta, hogy ez egy olyan lehetőség, amit kár lenne kihagyni. Ezzel pedig ők lettek az első F1-es csapat, akik kapcsolatba léptek az e-sport világával. Természetesen az is benne lehet, hogy saját színekben indulnak majd a 2018-as F1 Esport Seriesen és akár saját versenyzőket is igazolnak. Szépen lassan ez az e-sport vonal is fejlődni fog és kíváncsian várjuk, hogy mekkora sikereket érhet el még a jövőben akár az F1 Esport is. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!