Tovább mozgolódik a piac és új játékosok érkeznek az Overwatch League-be

Tovább mozgolódik a piac és új játékosok érkeznek az Overwatch League-be

Geguri hivatalosan is a Shanghai-hoz igazol, a Mayhem koreai játékosokkal erősít, továbbá a Dynasty és az Excelsior körül is megindultak a pletykák. 

Néhány héttel ezelőtt ugye a Blizzard bejelentette, hogy megnyitották a játékospiacot az Overwatch League csapatok előtt és az időben szerződtetett játékosok már a Stage2-ben is szerepelhetnek majd. Ennek köszönhetően folyamatosan érkeznek az újabbnál-újabb infók a friss igazolásokról. Tegnap például bejelentették, hogy  Dong-jun "Rascal" Kim elhagyja a London Spitfire-t és átmegy a Dallas Fuel-be; -ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni.

Rascal elhagyja a London Spitfire-t és Dallas Fuel-be igazol!

Az üzletet pedig már mindkét szervezet vezérigazgatója megerősítette.

Új igazolások szempontjából a mai nap is különösen izgalmasan telt, ugyanis a Shanhgai Dragons hivatalosan is elismerte, hogy leigazolják Kim "Geguri" Se-Yeon-t, aki ezzel a versenysorozat első női játékosa lesz. Geguri mellett He "Sky" Junjian, Lee "Fearless" Eui-Seok, és Chon "Ado" Gi-Hyeon is érkezik majd a csapathoz erősítésként, azonban a híresztelések alapján a játékosok nagyjából a második etap felénél csatlakozhatnak majd a Dragons-hoz, mivel addigra kapják meg az Egyesült Államokba való beutazáshoz szükséges engedélyüket.

Shanghai Dragons on Twitter

We're excited to welcome He "Sky" Junjian, Kim "Geguri" Seyeon, Lee "Fearless" Euiseok and Chon "Ado" Gihyeon to our #OverwatchLeague roster. #FightingForGlory #OWL2018

A Florida Mayhem sem tétlenkedett eközben és bejelentették, hogy két koreai játékossal erősítik meg az alakulatot. Ha "Sayaplayer" Jung Woo hitscan DPS szerepkörre érkezik, legtöbbet játszott karakterei McCree, Widowmaker és Tracer, korábban pedig az APEX-et is megjárt Meta Athena-ban szerepelt. Kim "aWesomeGuy" Sung Hoon Tanknak igazolt a csapathoz, szintén az MT-ből, védjegyének pedig Winston és Zarya számít. Ezzel a lépéssel a Mayhem lineupja kilenc főre nőtt ráadásul az edzői stáb is gazdagodott Hyun-jin "r2der" Choi-val.

Florida Mayhem on Twitter

Welcome @SayaplayerOW and @aWesomeGuyOW to the Mayhem! : https://t.co/8NnhRSxq6K

Mindemellett az ESPN forrásai szerint a Seoul Dynasty-ba Heo "Gambler" Jin-woo érkezhet Support szerepkörre, továbbá a New York Excelsior pedig Tae-seong "ANAMO" Jeong-got fogja szerződtetni szintén erre a role-ra. A pletykákkal kapcsolatban egyébként a versenysorozat egyik legnagyobb információ szivárogtatója, a Dallas Fuel-es Félix "xQc" Lengyel is megszólalt közvetítésén és annyit mondott, hogy megerősíteni nem szeretné őket, viszont további érdekes átigazolások várhatóak még a jövőben. 

Szerintetek melyik csapat jön majd ki legjobban az átigazolási szezonból? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!