Proverwatch hírek: Változik az OWL menetrendje és új akadémia csapatok érkeznek

Proverwatch hírek: Változik az OWL menetrendje és új akadémia csapatok érkeznek

Az európai nézők számára sajnos nehezebb lesz a versenysorozat követése mint eddig. 

Az Overwatch League jelenleg jól megérdemelt 10 napos pihenését tölti és jövőhét csütörtökig kell várnunk a Stage 2 első mérkőzésére. A versenysorozat körül persze nem állt meg az élet és folyamatosan érkeznek az információk arról, milyen új játékosok érkeznek majd a csapatokhoz. Tegnap például hivatalosan is bejelentették Gegurit a Shanghai Dragons-nál, továbbá a Florida Mayhem is koreai játékosokkal erősíti meg alakulatát. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre; -az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

Tovább mozgolódik a piac és új játékosok érkeznek az Overwatch League-be

Geguri hivatalosan is a Shanghai-hoz igazol, a Mayhem koreai játékosokkal erősít, továbbá a Dynasty és az Excelsior körül is megindultak a pletykák.

A versenysorozattal kapcsolatban nemrég újabb hírek érkeztek és a Blizzard bejelentette, hogy a nézői visszajelzések alapján meg fogják változtatni a Stage 2 menetrendjét és az alapszakaszi mérkőzések hétköznaponként, közép-európai idő szerint hajnal 1:00-kor fognak kezdődni. Ez igencsak sajnálatos hír az európai nézők számára, akiknek az időbeosztás ugyan eddig sem kedvezett, de csütörtökönkénti 23 órás kezdés mégiscsak jobb volt a többi naphoz képest. Szerencsére a szombati meccsek időpontjai nem változnak, viszont a második etap rájátszását már Vasárnap este fogják tartani, ami a csapatok számára ugyan kedvező lehet, a nagy döntő viszont már éjfél után fog startolni majd, ami szintén nem szerencsés az öreg kontinensen élőknek. 

Szerencsére jó hírek is érkeztek a profik világából, ugyanis az ESPN megszellőztette az Overwatch League akadémia csapatainak játékoskereteit, ahol rengeteg régen látott ismerős névvel találkozhatunk. Az alakulatok első sorban az Overwatch Contenders-en és kisebb tonákon fognak indulni. 

New York Excelsior 

Név Szerepkör
Hwang "Fl0w3R" Yeon-oh DPS
Jeong "Nenne" Yeon Kwan DPS
Adam "Adam" Eckel Support
Mike "Midnight" Ryan Tank
Anthony "Goliath" Pietro Support
James "Cloneman16" D'Arcangelo Tank

Kövess Minket!