Törvényen kívüli lett FCTFCTN

Törvényen kívüli lett FCTFCTN

Az USA válogatott játékos tank pozícióba érkezik a csapathoz. 

Az Overwatch League jelenleg átigazolási lázban ég és folyamatosan érkeznek a hírek arról, milyen új játékosok csatlakoznak majd a csapatokhoz a Stage2 során. Legutóbb például a Shanghai Dragons elismerte, hogy Geguri és további három játékos is jön az alakulathoz, továbbá a Florida Mayhem is koreai játékosokkal erősít. A részletekről már beszámoltunk nektek; -ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Tovább mozgolódik a piac és új játékosok érkeznek az Overwatch League-be

Geguri hivatalosan is a Shanghai-hoz igazol, a Mayhem koreai játékosokkal erősít, továbbá a Dynasty és az Excelsior körül is megindultak a pletykák.

Éjjel újabb igazolási hír érkezett, ugyanis a Houston Outlaws bejelentette, hogy  Russell "FCTFCTN" Campbell a Stage2-től kezdve csatlakozik majd a csapathoz main Tank pozícióba. Ezzel a lépéssel az első etapban harmadik helyen végző Outlaws csak még erősebb lehet, különösen akkor, ha a három Tank meta az Overwatch League-ben is beköszönt majd. 

Houston Outlaws on Twitter

From team USA, Help us welcome the newest member to the Houston Outlaws (pending Blizzard approval), @FCTFCTN! #GreenWall #UpTheAnte

FCTFCTN egyébként korábban a Faze Clan alakulatát erősítette, legnagyobb eredménye pedig az MLG Vegas második helye, továbbá tagja volt a 2017-es világbajnokság amerikai válogatottjának is, ahol az eddig is Outlaws-os Jacob "JAKE" Lyon, Matt "coolmatt" Iorio, illetve Shane "Rawkus" Flaherty csapattársa volt. 

Ti mit gondoltok, FCTFCTN jó igazolás volt az Outlaws számára? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!