Nemsokára megjelenik az Én pici pónim ihletésű verekedős játék

Nemsokára megjelenik az Én pici pónim ihletésű verekedős játék

Ez az a vicc, amit érdemes komolyan venni. 

Az utóbbi időszakban rengeteg verekedős játékkal örvendeztették meg a műfaj kedvelőit, hiszen megérkezett a Dragon Ball FighterZ, a Street Fighter V Arcade Edition és még a mobilon pörgethető Tekken is. Ám egy igazán elborult cím is érkezni fog a közeljövőben a sikeres Indiegogo kampánynak köszönhetően, ami nem más; mint a Them's Fightin' Herds, ami az Én pici pónim által ihletett karaktereket ereszt egymásnak. Nem is akárhogyan. 


Közel 600 ezer dollár összekalapozása után úgy tűnik, hogy végre megjelenik a Mane6 fejlesztőcsapathoz köthető elmeroggyant verekedős játék, ami a srácok ígérete szerint mindent tartalmazni fog, amiért a műfajt szeretjük. Karakteres 2D-s látványvilág, könnyen kivitelezhető kombók, változatos karakterek, story, arcade és survival játékmód, valamint különböző online lehetőségek várnak minket a jövő hét csütörtökön érkező játékban. 

Ráadásul az egészet egy klasszikusnak számító, négygombos harcrendszer teszi teljessé, ami miatt szinte biztos, hogy a Them's Fightin' Herds a legtöbb baráti összejövetelkor elő fog kerülni. Ha szeretnétek beszerezni a játékot, február 22-én látogassatok el a Humble Bundle oldalára.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!