Hősönként ezek a játékosok teljesítettek legjobban az OWL első etapjában -2. rész

Hősönként ezek a játékosok teljesítettek legjobban az OWL első etapjában -2. rész

A sorozat második részében McCree, Mercy és Orisa kapja a főszerepet. 

Az Overwatch League produkciós részlege sajnos nem adja ki a versenysorozat pontos statisztikáit, csupán egy-egy meccs után kiemelik a játékosok teljesítményét a közvetítés során. Emiatt a versenysorozat rajongói lényegesen kevesebb információhoz jutnak a küzdelmekről, továbbá a tartalomgyártók munkája is jóval nehézkesebb. Szerencsére vannak olyan elszánt rajongók, akiket mindez nem tart vissza és az adásból kigyűjtik a szükséges információkat. Így tett Miber3 is, aki a medium oldalán osztotta meg projektjét, amiben kigyűjtötte, hogy hősönként melyik játékos teljesített a legjobban az első etap során. Az elemzés első részéről már beszámoltunk nektek; -ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Hősönként ezek a játékosok teljesítettek legjobban az OWL első etapjában -1. rész

A statisztikák alapján érdekes infókat kaphatunk a versenysorozat szereplőiről.

A sorozat második részében McCree, Mercy és Orisa kapja a főszerepet, vágjunk is bele!

McCree


A Legjobb McCree teljesítményt Andrej "babybay" Francisty nyújtotta a San Francisco Shock-ból, a csapat Philadeplhia Fusion elleni találkozóján, ezzel olyan játékosokat megelőzve mind Linkzr a Houston Outlaws-ból, vagy Birdring a London Spitfire-ből. Első ránézésre babybay adatai nem tűnnek kiemelkedőnek, viszont mindezt csupán két halál árán hozta össze. 

Mercy


Mercy ugye különösen fontos szerepet játszott az Overwatch League első etapjában, a vele legjobban teljesítő játékos pedig Kristian "Kellex" Keller volt a Boston Uprising-ból. Mindezt úgy érte el, hogy egyszer sem halt meg a Houston Outlaws elleni összecsapás Temple of Anubis pályáján. Kellex ezzel olyan játékosokat előzött meg, mint Bani az Outlaws-ból, vagy Chipshajen a Fuel-ből. 

Orisa


Orisával a Houston Outlaws egyetlen hivatalos Tank játékosa Austin "Muma" Wilmont produkálta a legjobb teljesítményt. Muma nem csak sebzés okozásban és blokkolásban múlta felül ellenfeleit, de a Shanghai Dragons elleni találkozón sikerült megúsznia halál nélkül is. A képzeletbeli dobogó második fokára Cocco kúszott fel a Dallas Fuel-ből, a harmadikra pedig Nomy a San Francisco Shock-ból. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!