A tegnapi OWL meccsek bizonyították, hogy a Mercy balance tökéletesen sikerült

A tegnapi OWL meccsek bizonyították, hogy a Mercy balance tökéletesen sikerült

A karakter továbbra is igencsak erős, viszont már nem tud megfordítani egy vesztett küzdelmet. 

Tegnap éjjel megkezdődött az Overwatch League második etapja és a szokásos három mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. Az összecsapásokról már beszámoltunk nektek; -ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Egyoldalú meccsekkel kezdődött az Overwatch League második etapja

Sensevida | 18/02/22 18:59 Tegnap éjjel végre valahára visszatért az Overwatch League és a második etap során új pályák, játékosok, továbbá megváltozott meta fogadja a rajongókat. Mindemellett a Blizzard új funkciókat adott a versenysorozat hivatalos Twitch csatornájához, aminek keretén belül 26 új emote-ot tudunk megszerezni, továbbá a mérkőzések nézésével tokenekre is szert tehetünk most már.

A második etap sok szempontból rettentően izgalmasnak ígérkezik, mivel új pályákon küzdenek a csapatok, továbbá új játékosok is csatlakoztak, illetve az összecsapások már a jelenlegi frissítésen folynak, amiben már megtalálható a Mercy balance is. Sokan úgy hitték, (leginkább a hangos Mercy mainek), hogy a karakter teljesen eltűnik majd a metából és használhatatlan lesz majd, azonban az Overwatch League tegnapi mérkőzésein is láthattunk csatában a hősnőt, ráadásul nem is teljesített rosszul. A Valkyre ugyan már nem tud megfordítani egy csapatharcot, Mercy gyógyítása továbbra is jelentős és a 30 másodpercenkénti felélesztés is extrém hasznos tud lenni, ha egy koordinált csapat bevédi őt addig. 

Természetesen az Overwatch League meccsek minőségben magasan a ladder mérkőzések felett állnak és még a Grandmaster vagy Top500 összecsapásai sem hasonlíthatóak össze velük, viszont ha valami működik a profiknál, az nagy valószínűséggel a casual játékosoknál is be fog válni idővel. Kíváncsian várjuk, hogy a versenysorozat előttünk álló mérkőzésein továbbra is vinni fogják-e a karaktert, illetve milyen kompozíciókat építenek ki majd köré. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!