Egyoldalú meccsekkel kezdődött az Overwatch League második etapja

Egyoldalú meccsekkel kezdődött az Overwatch League második etapja

Az átigazolások és az új meta pedig abszolút pozitívan hat a versenysorozatra. 

Tegnap éjjel végre valahára visszatért az Overwatch League és a második etap során új pályák, játékosok, továbbá megváltozott meta fogadja a rajongókat. Mindemellett a Blizzard új funkciókat adott a versenysorozat hivatalos Twitch csatornájához, aminek keretén belül 26 új emote-ot tudunk megszerezni, továbbá a mérkőzések nézésével tokenekre is szert tehetünk most már. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, hogy miként tudjátok megszerezni az újdonságokat; -az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

Az OWL meccsei alatt tokeneket kapunk és értékes jutalmakat nyerhetünk Twitchen

Mi sem egyszerűbb ennél, pusztán követni kell az Overwatch League mérkőzéseit élőben a Twitchen, így rengeteg extra cuccot megszerezhetünk.

A második etap első hetének első napját rengetegen feszült figyelemmel várták, ugyanis a Mercy nerf utáni metát még csak kisebb tornákon láthattuk. Nem is rabolnám tovább az időtöket, ugorjunk az összecsapásokra!

Seoul Dynasty vs. Los Angeles Valiant

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Seoul Dynasty vs. Los Angeles Valiant | Stage 2 Week 1 Day 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Seoul ugye sokáig vezette az első szezonban a tabellát, azonban a vége felé már csökkent teljesítményük és még a rájátszásba sem jutottak be. Ezzel szemben a Valiant egész meggyőzően teljesített az elvárásokhoz képest és csak hajszálnyira maradtak le a playoffról. A találkozó előtt sokan arra számítottak, hogy egy szoros mérkőzést tekinthetünk majd meg, azonban mindenkinek tévednie kellett, mivel a Seoul domináns teljesítményt mutatott és lemosták a pályáról a Los Angeles-t 4-0 arányban. Mindehhez talán a koreaiak DPS párosa, Byung-sun "Fleta" Kim és Joon-hyuk "Bunny" Chae járult hozzá a legjobban, továbbá Je-hong "ryujehong" Ryu is olyan magabiztosan játszott, mint az első szezon kezdetén. Seoul Dynasty vs. Los Angeles Valiant: 4-0. 

Dallas Fuel vs. Shanghai Dragons

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Dallas Fuel vs. Shanghai Dragons | Stage 2 Week 1 Day 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az átigazolási szezon legnagyobb szenzációját a Fuel szolgáltatta, amikor is szerződtették Dylan "aKm" Bignet-et illetve a London Spitfire-től megszerezték Dong-jun "Rascal" Kim-et. A csapat DPS lineupja ezzel öt főre nőtt és számítani lehetett rá, hogy a korábban megszokott felállásban változások várhatóak majd. Kisebb meglepetésre a kezdőkeretben egyik Main Tank játékosuk sem kapott helyet és ezt a szerepkört a korábbi hitscan dps, Timo "Taimou" Kettunen töltötte be az egész mérkőzés során. A Shanghai Dragons is fontos játékosokat igazolt, azonban Kim "Geguri" Se-yeon és a további játékosok még Visa problémák miatt nem tudtak megérkezni Los Angeles-be. A mérkőzés emiatt elég kiegyenlítetlen volt és a Fuel végül 3-1 arányban nyert, azonban ki kell emelni, hogy a Dragons fejlődése megkérdőjelezhetetlen, különösen Chao "Undead" Fang és Weida "Diya" Lu teljesített jól. Dallas Fuel vs. Shanghai Dragons: 3-1.

Los Angeles Gladiators vs. San Francisco Shock

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Los Angeles Gladiators vs. San Francisco Shock | Stage 2 Week 1 Day 4 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Gladiators tulajdonosai úgy érezték, hogy az első szezonnak csupán hét fővel nekiálló alakulatra egy kis erősítés szorul, ezért átigazolták a London Spitfire inaktív tank játékosát, Chan-hyung "Fissure" Baek-et. Fissure helyet is kapott a kezdőkeretben és remekül teljesített a mérkőzés során, messze felülmúlva Luis "iRemiix" Galarza Figueroa korábbi alakításait. A Shock ezzel szemben továbbra is sokkban szenvedhet az első etap miatt, ugyanis eléggé összeszedetlenül játszottak és nem cseréltek az egész mérkőzés során, holott André "iddqd" Dahlström elérhető lett volna számukra. A mérkőzést emiatt a Gladiators nyerte 4-0 arányban, amihez Fissure teljesítménye nagyban hozzájárult. Los Angeles Gladiators vs. San Francisco Shock: 4-0.

A versenysorozat ma este tovább folytatódik, és közép-európai idő szerint az alábbi mérkőzések várnak ránk. 

  • Houston Outlaws vs. London Spitfire - 01:00
  • New York Excelsior vs. Florida Mayhem - 03:00
  • Boston Uprising vs. Philadeplhia Fusion - 05:00

A mérkőzéseket pedig az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!