Los Angelesi házi rangadóval indít ma az Overwatch League

Los Angelesi házi rangadóval indít ma az Overwatch League

A Stage 2 harmadik hetében is izgalmas mérkőzések várnak majd ránk. 

Készítsétek magatokat, ma éjjel folytatódik az Overwatch League második etapja és már a harmadik hét mérkőzéseit tekinthetjük majd meg. Az előző fordulóban a versenysorozat állása kicsit átrendeződött és a koreai csapatok visszaszerezték vezető helyüket az eredménytábla élén, míg a nyugati reménységek, mint a Houston Outlaws és a Philadeplhia Fusion csak szenvedett. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miként alakulnak a liga aktuális erőviszonyai és nem lennétek képben az aktuális eredményekkel sem, akkor az alábbi cikkünkben minden információt tudtok pótolni.

Így alakul az OWL csapatok erősorrendje a Stage 2 második hete után

Uacute;gy tűnik, minden visszaállt a régi kerékvágásba és a kompetitív közösség ismét a koreai alakulatokat tartja a legjobbnak.

Az előttünk álló küzdelmekről egyébként az OWL hivatalos showműsora, a Watchpoint is készített egy külön adást, amiben a kaszterek és az elemzők latolgatják a meccsek esélyeit, illetve szokásukhoz híven mémelnek is rendesen. 

Na de térjünk is rá a ma éjjel ránk váró mérkőzésekre, amelyek közép európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek.

  • Seoul Dynasty vs. Shanghai Dragons - 01:00
  • San Francisco Shock vs. Dallas Fuel  - 03:00
  • Los Angeles Valiant vs. Los Angeles Gladiators - 05:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!