Feltámadt a Boston, az Outlaws viszont csak szenvedett a tegnapi OWL-ben

Feltámadt a Boston, az Outlaws viszont csak szenvedett a tegnapi OWL-ben

A Shanghai vezetőségének pedig komolyan el kell gondolkodnia, hogy valóban helyük van-e a versenysorozatban. 

Az Overwatch League második etapjának harmadik hete elég érdekesen indult és az esélytelenebbnek számító Gladiators megnyerte a Los Angeles-ért folytatott csatát a Valiant ellen, ráadásul a San Francisco Shock is megverte az új játékosokkal erősítő Dallas Fuel csapatát. Ha lemaradtatok volna a meccsekről és kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

Eldőlt, melyik csapat jelenleg Los Angeles királya

Sensevida | 18/03/08 19:10 Az Overwatch League etapja ezen a héten a harmadik fordulójához érkezett és a tegnap éjjel lejátszották az első három mérkőzést is. A közvetítés alatt ráadásul a Twitch bejelentette a Twitteren, hogy a versenysorozat Cheer programja újabb skinnel bűvül és ha a bitek elérik a 45 milliót, akkor a minimum 200-at cheerelők számára elérhetővé válik a hivatalos OWL Widowmaker skin.

Az aktuális versenyhét második napja is elég érdekesen alakult és született egy érdekes meglepetés eredmény is, lássuk is a meccseket!

Philadeplhia Fusion vs. Seoul Dynasty

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Philadelphia Fusion vs. Seoul Dynasty | Stage 2 Week 3 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Amennyire jól kezdte az etapot a Fusion, annyira rosszul teljesítenek most magukhoz képest és ezen a mérkőzésen is várható volt, hogy nehéz dolguk lesz a Dynasty-val. A Seoul mostanában eléggé együtt van és emiatt simán be is húzták Volskaya-t és Lijiang-ot, King's Row viszont már a Philly-nek ment jobban és sokan reménykedni kezdtek, hogy a csapat egyenlíteni tud és eljutunk az ötödik pályáig is. Sajnos ez nem valósult meg, mivel a koreaiak remekül védték be Gibraltar-t, oldalcsere után pedig könnyedén vitték el a payload-ot a végpontig, beállítva a végeredményt. Philadeplhia Fusion vs. Seoul Dynasty: 1-3. 

Houston Outlaws vs. Los Angeles Valiant

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Houston Outlaws vs. Los Angeles Valiant | Stage 2 Week 3 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Houston ugyan jól kezdte az etapot, azonban a legutóbbi két meccsükön kikaptak és annak ellenére, hogy a Valla első nap vereséget szenvedett a Gladiators-tól, az esélyek a Los Angeles oldalán voltak. A papírforma be is jött és a Valiant minden pályán leiskolázta az Outlaws-t, csúnyán kinullázva őket a mérkőzésen. A Los Angeles ezzel felkúszott a tabella második helyére,  a Texasi csapat viszont szép kis vereségsorozatba csúszott bele, mondjuk a következő ellenfelük a Florida Mayhem lesz, aki ellen minden bizonnyal véget vetnek majd ennek. Houston Outlaws vs. Los Angeles Valiant: 0-4.

Boston Uprising vs. Shanghai Dragons

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Boston Uprising vs. Shanghai Dragons | Stage 2 Week 3 Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Önmagához képest a Boston felemásan teljesít eddig az etapban, viszont a liga leggyengébb alakulatának számító Shanghai nem jelentett számukra kihívást. Ennek köszönhetően a meccs egy unalmas kivégzésbe ment át, ahol a kínai csapat labdába sem tudott rúgni és a Boston könnyedén kinullázta őket. Őszintén szólva nem látok esélyt rá, hogy a Dragons akár egy meccset is nyerhet a Stage2 során, viszont jó hír, hogy a friss igazolásaik még ebben a hónapban megérkeznek majd Los Angeles-be. Boston Uprising vs. Shanghai Dragons: 4-0.

A versenysorozat ma este tovább folytatódik, és közép-európai idő szerint az alábbi mérkőzések várnak ránk. 

  • London Spitfire vs. Boston Uprising - 01:00
  • New York Excelsior vs. Philadeplhia Fusion - 03:00
  • Florida Mayhem vs. Houston Outlaws - 05:00

A mérkőzéseket pedig az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!