Koreai rangadót játszanak ma az Overwatch League-ben

Koreai rangadót játszanak ma az Overwatch League-ben

A New York Excelsior és a Seoul Dynasty összecsapása remek szórakozásnak ígérkezik. 

Néhány nap szünet után ismét visszatér az Overwatch League második etapja és már a negyedik hét küzdelmeit tekinthetjük majd meg. Az előző forduló bizonyos szempontból különösen izgalmasra sikerült, mivel akadtak meglepetéseredmények bőven és a liga középmezőnye rendesen át is alakult emiatt. Ha nem lennétek képben az eredménytábla állásával, az alábbi cikkünkből tudtok felzárkózni.

A Gladiators nem kegyelmezett a Spitfire-nek az OWL utolsó napján

Sensevida | 18/03/11 20:05 Az Overwatch League második etapjának harmadik hete tartogatott izgalmakat bőven és született néhány olyan eredmény, amire abszolút nem számítottunk. 

No de térjünk is hát a negyedik hét programjára, ami az etap végéhez közeledve különösen izgalmasan alakul. Amint már megszokhattátok, most is egy aktuális erősorrendet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ezúttal az ESPN újságíróinak tollából. Nem meglepő módon még mindig a három koreai együttes tanyázik a képzeletbeli dobogón, viszont a Los Angeles Valiant és a Gladiators is úgy jön fel mint a talajvíz. 

  1. New York Excelsior
  2. Seoul Dynasty
  3. London Spitfire
  4. Los Angeles Valiant
  5. Los Angeles Gladiators
  6. Philadeplhia Fusion
  7. Houston Outlaws
  8. Boston Uprising
  9. San Francisco Shock
  10. Dallas Fuel
  11. Florida Mayhem
  12. Shanghai Dragons

Természetesen a versenysorozat hivatalos showműsora most is készített egy előzetes adást, amiben megtárgyalják a ránk váró összecsapások lehetséges kimenetelét. 

Na de térjünk is rá a ma éjjel ránk váró mérkőzésekre, amelyek közép európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek.

  • Boston Uprising vs. Dallas Fuel - 01:00
  • New York Excelsior vs. Seoul Dynasty  - 03:00
  • Philadeplhia Fusion vs. Shanghai Dragons - 05:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!