Szédületes meccset játszott egymás ellen a Dynasty és az Excelsior

Szédületes meccset játszott egymás ellen a Dynasty és az Excelsior

Továbbá felfedték, hogy Hanzo is OWL skint kap majd, amit a cheer program keretein belül lehet megszerezni. 

Az Overwatch League második etapja ezen a héten már a negyedik fordulóhoz érkezett és a jövőheti rájátszás közeledtével minden egyes győzelem egyre inkább felértékelődik. A csapatok aktuális erősorrendjéről már beszámoltunk nektek; -ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Koreai rangadót játszanak ma az Overwatch League-ben

A New York Excelsior és a Seoul Dynasty összecsapása remek szórakozásnak ígérkezik.

Nos a tegnapi versenynap tartogatott számunkra egy különösen izgalmas mérkőzést, a Seoul Dynasty és a New York Excelsior összecsapását, ráadásul a Twitch bejelentette, hogy a Cheer program következő OWL skinje Hanzo-ra érkezik majd. A hőskinézet megszerzéséhez 50 millió bit szükséges a kalapban, jelenleg pedig 35 milliónál tartunk.

De ugorjunk is rá a meccsekre és  lássuk az eredményeket!

Boston Uprising vs. Dallas Fuel

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Boston Uprising vs. Dallas Fuel | Stage 2 Week 4 Day 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Dallas Fuel-re mostanában igencsak rájár a rúd, a csapat valahogy nem áll össze, megváltak xQc-től, továbbá folyamatos támadás alatt vannak a rajongók részéről. A körülmények miatt számítani lehetett rá, hogy ki fognak kapni az Uprising-tól, azonban nem számítottam rá, hogy a mérkőzés ennyire egyoldalú lesz. Volskaya-n még annyira nem jöttek ki a pillanatnyi erőkülönbségek, Lijiang-on és a többi pályán viszont már igen, és az eddig gyengélkedő Boston simán lemosta a Fuel-t 4-0 arányban. Ezzel a keleti partiak megszerezték harmadik győzelmüket az etapban, a Fuel viszont tovább folytatta vereségsorozatát. Boston Uprising vs. Dallas Fuel: 4-0

New York Excelsior vs. Seoul Dynasty

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | New York Excelsior vs. Seoul Dynasty című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A kiábrándító első találkozó után a két éllovas összecsapása viszont abszolút kárpótolt minket. Az első pályát, vagyis Hanamurát még az Excelsior nyerte, Nepalon és Hollywoodon viszont megfordította az állást a Dynasty.  Gibraltaron a New York támadása elakadt a harmadik pont előtt, azonban oldal csere után remekül védekeztek és kiharcolták, hogy a meccs Ilios-on dőljön el. A görög helyszínen már nem játszadozott az Excelsior és két pálya alatt elintézték a Seoul-t, bebiztosítva a győzelmet, amivel át is vették a vezetést a tabellán. Összességében egy olyan meccsnek lehettünk szemtanúi, amilyennek minden OWL meccsnek kéne lennie; -ha lemaradtatok volna róla, mindenféleképpen pótoljátok! New York Excelsior vs. Seoul Dynasty: 3-2.

Philadeplhia Fusion vs. Sanghai Dragons

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Philadelphia Fusion vs. Shanghai Dragons című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Komolyan mondom, egyetlen vágyam van már csak az Overwatch League-gel kapcsolatban, hogy láthassam a Sanghai Dragons-t nyerni egy meccsen. Sajnos a Phily elleni találkozó nem teljesítette óhajomat és a kínaiakat megint csúnyán kinullázták. Erre az etapra szerintem már el is engedném őket és csak abban bízom, hogy a március végén érkező négy új játékossal sikeresebbek lehetnek majd. Philadeplhia Fusion vs. Sanghai Dragons: 4-0.

Na de térjünk is rá a ma éjjeli mérkőzésekre, amelyek közép európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek.

  • Sanghai Dragons vs. New York Excelsior - 00:00
  • Florida Mayhem vs. Los Angeles Valiant  - 02:00
  • Houston Outlaws vs. Los Angeles Gladiators - 04:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!