A San Francisco Shock is végre kezdi összeszedni magát az OWL-ben

A San Francisco Shock is végre kezdi összeszedni magát az OWL-ben

A második etap utolsó hete előtt pedig még öt csapat is esélyes a rájátszásra. 

Az Overwatch League második etapjának negyedik hete rengeteg meglepetést tartogatott eddig számunkra, mivel úgy tűnik, hogy az eddig rosszul teljesítő csapatok kezdenek magukra találni. Az egyik legtöbbet fejlődő csapat a Los Angeles Gladiators, akik Fissure igazolásával sokkal erősebbek lettek és eddigi eredményeik alapján akár a rájátszásba is bekerülhetnek. A harmadik játéknap során például a szintén sokat fejlődő Florida Mayhem ellen arattak győzelmet, ha lemaradtatok volna a találkozóról, az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

A Los Angeles Gladiators egyszerűen megállíthatatlan az Overwatch League-ben

Továbbá úgy tűnik, hogy a kezdeti gyengélkedés után kezd magára találni a Boston.

A negyedik játéknap is tartogatott számunkra egy különösen fontos meccset, ahol a Seoul Dynasty és a London Spitfire csapott össze. Nem is rabolnám tovább az időtöket, lássuk is az eredményeket!

Seoul Dynasty vs. London Spitfire

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Seoul Dynasty vs. London Spitfire című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Dynasty-nak igencsak nehéz hete volt a ligában, mivel első meccsüket a New York Excelsior ellen játszották és csúnyán ki is kaptak. Ennek tükrében a London elleni meccs különösen fontos volt, viszont már Hanamurán látszott, hogy a Seoul számára nem sok babér fog teremni. A Spitfire dominanciája minden további pályán folytatódott és hatalmas meglepetésre sikerült kinullázniuk a Dynasty-t. Az eredmény tükrében a liga állása különösen izgalmasan alakul, mivel jelenleg többen is holtversenyben vannak a tabellán. Seoul Dynasty vs. London Spitfire: 0-4. 

San Francisco Shock vs. Houston Outlaws

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | San Francisco Shock vs. Houston Outlaws című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Houston Outlaws jelenleg masszív mélyrepülésben van és az elmúlt néhány hétben csupán a Florida Mayhemet tudták megverni. Ezzel szemben a Shock a javulás jeleit mutatja, amihez a frissen igazolt Support játékosuk, moth is nagyban hozzájárult. A találkozót a cisco kezdte jobban és hamar behúzták Hanamurát és Nepal-t is, Hollywood-on viszont az Outlaws-hoz vándorolt és felcsillant a kiegyenlítés reménye. Sajnos azonban nem így alakult a meccs és az Outlaws specialitásának számító Gibraltar-t a Shock nyerte, beállítva ezzel a végeredményt. San Francisco Shock vs. Houston Outlaws: 3-1. 

Dallas Fuel vs. Philadeplhia Fusion

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Dallas Fuel vs. Philadelphia Fusion című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Dallas jelenleg nagy bajban van és számítani lehetett rá, hogy a Philly-vel sem fogják tudni felvenni a versenyt. Nos mindez sajnos be is jött és egy nagyon csúnya kinullázást láthattunk, ahol a Fusion játékosai majdnem minden pozíción lejátszották a Fuel játékosait. A meccs egyetlen érdekessége, hogy a Philadeplhia-nak így még lehet esélye a rájátszásra, attól függően, hogy mit játszanak majd a Gladiators és a Los Angeles Valiant ellen. Dallas Fuel vs. Philadeplhia Fusion: 0-4.

A versenysorozat állása a negyedik hét után a következő:

Ti egyébként mit szóltok az eredményekhez?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!