A Boston Uprising kirúgta DreamKazpert

A Boston Uprising kirúgta DreamKazpert

A játékos nagyon csúnya botrányba keveredett, ami ráadásul nem csak a profi karrierjét döntheti romba. 

Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy a Boston Uprising feltörekvő DPS csillaga, Jonathan "DreamKazper" Sanchez egy 14 éves rajongójával váltott szexuális tartalmú üzeneteket. A lány beszámolója alapján mindez néhány hónapja kezdődött, amikor elkezdett érdeklődni az Overwatch League iránt és bekövette a Boston játékosait, mire Kazper ráírt és hosszú beszélgetésbe kezdtek. Idővel a kommunikációjuk merőben megváltozott és a játékos meztelen képeket kért a Snapchat-en, FaceTime-on, illetve Twitter-en, mindezt pedig úgy, hogy tudta a rajongó életkorát. Az esetet egy Twitter fiók szivárogtatta ki, melynek hatására az Uprising azonnal felfüggesztette a játékost, ráadásul az Overwatch League is bejelentette, hogy vizsgálják az esetet.

Boston Uprising on Twitter

Statement from the Boston Uprising:

Időközben jelentkezett még egy 16 éves Georgia-i lány is, aki elmondása alapján hasonló kapcsolatban volt a játékossal, ráadásul DreamKazper még fel is ajánlotta neki, hogy fizeti a repülőjegyét Kaliforniába, ha szeretné meglátogatni. Valószínűleg ennek hatására a Boston Uprising tegnap este bejelentette, hogy azonnali hatállyal megszüntetik Sanchez szerződését.

Boston Uprising on Twitter

The Boston Uprising has terminated the contract of Jonathan "DreamKazper" Sanchez.

A csapat nem fűzött további kommentárt a bejelentéshez, az Overwatch League is hallgat, ráadásul Jonathan "ReinforceLarsson szerint a versenysorozat arra kérte a játékosokat, hogy ne beszéljenek az esetről. Az eredeti Tweet azóta természetesen törlésre került. 
Összességében szomorú látni, hogy egy ekkora tehetség így eldobta a karrierjét, ráadásul DreamKazper örülhet, ha ennyivel megússza, mivel viselkedésével megsértette az Egyesült Államok törvényeit is és ha bűnösnek találják, akár 10 év börtönt is kaphat és élete végéig szexuális bűnelkövetőnek fogják elkönyvelni. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!