Az angyalok városának új királya a Los Angeles Valiant

Az angyalok városának új királya a Los Angeles Valiant

Az Overwatch League erősen kezdte a harmadik hetet és szerencsére további izgalmas meccsek várnak ránk. 

Az Overwatch League harmadik etapja eddig messze felülmúlja az előző két Stage-et, mivel a mérkőzések nagy része abszolút kiegyenlített, ráadásul a koreai csapatok dominanciája szinte teljes mértékben megszűnt és emiatt olyan új trónkövetelők tűntek fel, mint a Los Angeles Valiant, a Boston Uprising vagy a Philadelphia Fusion. A csapatok aktuális erőviszonyai is remekül tükrözik mindezt, ha kíváncsiak vagytok a harmadik hét előzetes információira, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni. 

Los Angeles-i leszámolással kezd ma az Overwatch League

Az aktuális erőviszonyok alapján a Gladiators vs. Valiant igencsak izgalmasnak ígérkezik majd.

A körülmények tekintetében a harmadik hét rendkívül izgalmas összecsapásokat tartogat számunkra, ráadásul az első nap már le is zajlott a Los Angelesért folytatott csata. Nem is rabolnám tovább az időtöket, lássuk az eredményeket!

Los Angeles Gladiators vs. Los Angeles Valiant

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Los Angeles Gladiators vs. Los Angeles Valiant című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az aktuális erőviszonyok alapján a két csapat találkozója rendkívül jónak ígérkezett és szerencsére nem is kellett csalódnunk. Temple of Anubis-on a Gladiators szerezte meg a vezetést, Numbani és Ilios viszont már a Valla-nak kedvezett és sikerült megfordítaniuk a találkozó állását. Persze az oroszlánokat nem kellett félteni és Junkertown-non sikerült kiegyenlíteniük, szóval következhetett a mindent eldöntő tiebreaker Oasis-en. Az afrikai helyszín egyébként tökéletesen összefoglalta a találkozót, az adok-kapok küzdelemből azonban a Valiant került ki győztesen, behúzva ezzel a mérkőzést és visszaszerezve a nem hivatalos "Los Angeles királya" címet. Los Angeles Gladiators vs. Los Angeles Valiant: 2-3.

Dallas Fuel vs. San Francisco Shock

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Dallas Fuel vs. San Francisco Shock című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Várható volt, hogy a San Francisco meg fogja majd verni az elmúlt néhány hónapban hatalmas mélyrepülésbe kezdődő Fuel-t, az eredmény mégis kicsit meglepetésnek hatott. Habár a Dallas sokat fejlődött magához képest a legutóbbi pár meccsén, a vezetőedző kirúgása nagyon rossz hatással volt a csapatra és a srácok mintha szét lennének esve. Ezzel szemben a Shock nagyon szépen játszott egész végig és egyik pályán sem hagyták a texasi ellenfélnek, hogy pontot szerezhessen. Összességében a Fuel egyre mélyebbre süllyed és sajnos nagyon úgy tűnik, nincs megállás számukra. Dallas Fuel vs. San Francisco Shock: 0-4.

Shanghai Dragons vs. Seoul Dynasty

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Shanghai Dragons vs. Seoul Dynasty című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Seoul Dynasty mostanában igencsak gyengélkedik és mintha valami nem lenne rendben a csapat körül. Természetesen ettől függetlenül még mindig a koreai gárda számított a találkozó esélyesének, meglepetésre azonban egy rendkívül élvezetes összecsapásnak lehettünk szemtanúi, ahol a két alakulat egyenrangú ellenfele volt egymásnak. A Dragons ugyan végül kikapott, szemmel látható a fejlődésük és őszintén szólva még sosem játszottak ennyire jól a ligában. Shanghai Dragons vs. Seoul Dynasty: 1-3.

A ma esti mérkőzések közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek:

  • Hosuton Outlaws vs. Florida Mayhem - 01:00
  • Boston Uprising vs. London Spitfire - 03:00
  • Philadelphia Fusion vs. New York Excelsior - 05:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!