A rework után Symmetra support helyett defenzív hős lesz majd

A rework után Symmetra support helyett defenzív hős lesz majd

A nyárra ígért átalakítás részleteiről Tim Ford beszélt az Invenglobal oldalának. 

A Blizzard néhány hónappal ezelőtt már bejelentette, hogy Symmetra-ra hamarosan nagyobb rework várható, mivel a hősnő abszolút nem népszerű és a fejlesztők ezzel nem elégedettek. A többi karakter finomhangolása és átalakítása miatt viszont tudni lehetett, hogy a változtatás csupán nyáron lesz majd esedékes, pár hete pedig Jeff Kaplan meg is osztott egy kisebb részletet annak mértékéről. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni.

A Hanzo rework április közepén érkezhet a PTR szerverre

A Symmetra módosításokra azonban többet kell várni.

Az előzetes infók alapján tehát tudni lehetett, hogy a rework hangsúlyos lesz, most viszont a játék egyik fejlesztője, név szerint Tim Ford az alábbi részleteket árulta el az Invenglobal oldalának

"Folyamatosan tárgyalunk a változtatásról, komolyabban viszont nem szeretnék most belemenni, a rework viszont drasztikus lesz. Egy dolgot viszont elárulhatok, a változtatásokkal Symmetra Support hősök közül átkerül majd a defenzívek közé, célunk pedig, hogy a karaktert minél flexibilisebbé tegyük. "

Symmetra egyébként egy különösen problémás hőse a játéknak és a korábbi átalakítás, ami a Shield Generator-t adta neki alternatív ultimate képességként sem javítottak a népszerűségén. Spekulálni egyelőre még nem merünk, viszont a Kaplan által közzétett screenshot miatt elképzelhető, hogy a Teleporter nem ultimate, hanem szimpla képesség lesz majd. 

Ti mit gondoltok egyébként a témáról? Valóban szükséges a Symmetra átalakítás?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!