A második etap döntőjét játszották újra az Overwatch League-ben

A második etap döntőjét játszották újra az Overwatch League-ben

A Boston Uprising ráadásul zseniális meccset játszott a London Spitfire ellen. 

Az Overwatch League harmadik etapja a rengeteg átigazolt játékos miatt eddig különösen izgalmasan telik, ráadásul a korábbi koreai dominanciát már csupán nyomokban tapasztalhatjuk és a mérkőzések nagy része is leginkább az ötödik pályáig meg el. A harmadik hét elég erősen kezdett és a két Los Angeles-i gárda remek meccsel szórakoztatta a rajongókat. Ha kíváncsiak vagytok az első nap történéseire, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni. 

Az angyalok városának új királya a Los Angeles Valiant

Az Overwatch League erősen kezdte a harmadik hetet és szerencsére további izgalmas meccsek várnak ránk.

Szerencsére a második versenynap sem telt unalmasan és újrajátszották az előző etap döntőjét is. Na de nem is húznám tovább az időt, lássuk az eredményeket!

Houston Outlaws vs. Florida Mayhem

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Houston Outlaws vs. Florida Mayhem című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az Outlaws eddig eléggé inkonzisztens teljesítményt nyújtott az etapban, egyetlen győzelmüket viszont a London Spitfire ellen sikerült elérniük, szóval a papírforma alapján egyértelműen esélyesebbek voltak az eddig nyeretlen Mayhem-nél. Érdekes módon azonban a Florida behúzta Temple of Anubis-t, Blizzard World-ön viszont már visszajött a Houston, ráadásul Ilios-on és Junkertown-non is meggyőző teljesítményt nyújtva pontot tettek a találkozó végére. A győzelem után a csapat menedzsere úgy nyilatkozott, hogy a játékosok régen voltak már ennyire kiegyensúlyozottak és a hangulat még annál is jobb, mint az első etapos győzelmi sorozatukkor volt.  Houston Outlaws vs. Florida Mayhem: 3-1.

Boston Uprising vs. London Spitfire

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Boston Uprising vs. London Spitfire című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Annak ellenére, hogy a Boston kénytelen volt kirúgni DreamKazpert, a csapaton egyáltalán nem látszik a veszteség és eddig hibátlanul vették az akadályokat, a Spitfire körül viszont valami abszolút nincs rendben, mivel eddigi meccseikből csupán egyszer tudtak győzni. A körülmények dacára szépen bekezdett a London és elhozták az első két pályát, a Boston viszont zseniális játékkal kiegyenlített Ilios-on és Junkertown-non, szóval következhetett a mindent eldöntő tiebreaker. Oasis abszolút kiegyenlítetten alakult és 1-1es állásnál is overtime-ig ment a küzdelem, a végén pedig már nagyon úgy tűnt, hogy a Spitfire nyer, azonban Mistakes és Striker tudott annyit csalni 99%-nál, hogy a többiek visszaérjenek és befoglalhassák a pontot, megszerezve ezzel a győzelmet. Boston Uprising vs. London Spitfire: 3-2.

A drámai győzelem hatására egyébként Striker-ben egyszerűen eltört valami és elsírta magát örömében. 

Philadelphia Fusion vs. New York Excelsior

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Philadelphia Fusion vs. New York Excelsior című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az este legjobban várt meccsére sajnos hajnalig kellett várni, viszont abszolút megérte, mivel a két csapat legalább olyan jó szórakozást nyújtott, mint a Stage 2 rájátszásának döntőében. Akárcsak pár héttel ezelőtt, most is csúnyán elhúzott a Philadelphia Anubis-on és Numbani-n, a New York viszont remek játékkal megnyerte Ilios-t és Junkertown-t, kiegyenlítve az eredményt és életben tartva a győzelmi esélyeiket. A mindent eldöntő Oasis első körét a Philly hozta, a másodikat viszont már az Excelsior, végül viszont a koreaiaknak sikerült győzedelmeskedniük, a sírból visszahozva a meccset. Philadelphia Fusion vs. New York Excelsior: 2-3.

A ma esti mérkőzések közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek:

  • Philadelphia Fusion vs. San Francisco Shock - 01:00
  • Florida Mayhem vs. Shagnhai Dragons- 03:00
  • Boston Uprising vs. Seoul Dynasty - 05:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!