Nem keres a Sony az új Mercy skinen, de azt nem mondták meg, hova tűnik a pénz

Nem keres a Sony az új Mercy skinen, de azt nem mondták meg, hova tűnik a pénz

Nem tudni, hova tűnik skinenként kb 3,5 dollár.

Nagyon pozitívan fogadta azt kezdeményezést az Overwatch, és úgy általánosságban is a gamer közösség, amelynek keretében a Blizzard az új Mercy skinből befolyó összeg teljes egészét jótékony célokra, egészen pontosan a nők mellrák elleni küzdelmére használja fel. A kinézetek 15 dollárba / 13 fontba / 22 ausztrál dollárba, illetve ezekbe az összegekbe kerülnek más pénznemeken és megvásárolhatók PC/XBox/PS platformon is. A leírás alapján a vásárlás értékének 100%-a jótékony célokra megy majd, tehát ebből a Blizzard nem tart meg semmit. Ugyanez igaz az XBox Store-ra is, PlayStation-on azonban a 13 font helyett 10,12 megy csak az érintett alapítvány számára, ami azt jelenti, hogy 

Nem tudni, hova tűnik 2,88 font, skinenként átszámítva kb. 1028 Ft.

Ez elsőre nem tűnik nagy összegnek, de mondjuk 100.000, ezen keresztül megvásárolt skin esetén már 100.000.000 Ft-ról beszélünk, ami nem kevés pénz még nemzetközi szinten sem. A Sony annyit nyilatkozott a külföldi sajtónak, hogy ők semmilyen profitot nem termelnek a skinek értékesítéséből, de azt már nem mondták meg, hogy hova tűnik a különbözet. A Blizzard nem nyilatkozott a témában, ők azt mondták, hogy a Battle.neten kívül más platformra nincs rálátásuk. 

Persze lehet, hogy az egész csak egy sima félreértés és a kommunikáció hiánya miatt félreérthetőek a Sony szándékai, mindazonáltal, a játékosok felé az a minimum, hogy tisztán kommunikálnak a felek, egyértelműsítve, hogy most akkor az általuk kiadott összeg hány százaléka is megy jótékony célokra. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!