Koreai leszámolás zárta az OWL negyedik etapjának első hetét

Koreai leszámolás zárta az OWL negyedik etapjának első hetét

A Shanghai Dragons pedig nem nagy meglepetésre tovább csúszik lefelé a lejtőn: megszerezték 32-ik vereségüket. 

Ezen a héten startolt az Overwatch League alapszakaszának utolsó etapja, amiben már a játék legújabb karaktere, azaz Brigitte is helyet kapott. Mindez teljesen új metát eredményezett, amit néhány csapat viszonylag könnyen elsajátított már, míg bizonyos alakulatoknak, mint például a korábban hosszú ideig tartó győzelmi sorozattal rendelkező Boston Uprising-nak akadnak gondjai jelenleg. A harmadik versenynap küzdelmeiről szokásunkhoz híven már beszámoltunk nektek, ha lemaradtatok volna a meccsekről, az alábbi cikkünkben tudjátok őket pótolni. 

Meglepetéseredményeket hozott az OWL harmadik napja

Eacute;rdekesen indul a negyedik etap, az egyszer biztos.

Na de térjünk is rá az első hét utolsó napjának mérkőzéseire és lássuk az eredményeket!

Philadelphia Fusion vs. Florida Mayhem

Hatalmas meglepetésre a Fusion már szinte lazán verte korábban a Boston Uprising-ot és nagyon úgy tűnik, hogy a csapat most egész jól összeállt. Ezzel szemben a Floridának még rengeteget kell fejlődnie, hogy felvehessék a harcot a liga top csapataival. A körülmények tekintetében egy viszonylag egyoldalú meccset játszottak az alakulatok, ahol papírforma szerint a Philly győzedelmeskedett. Philadelphia Fusion vs. Florida Mayhem: 4-0.

Shanghai Dragons vs. Los Angeles Valiant

Borítékolható volt, hogy a Los Angeles számára könnyű csemege lesz a Shanghai Dragons. Nos az ázsiai csapat nem is nagyon tudott mit kezdeni a Valla-val és már az első három pályán elvesztették a találkozót. Érdekes módon azonban Gibraltar-t sikerült behúzniuk, ami összességében nem sok semmi, de legalább a becsületpont most is megvolt. Shanghai Dragons vs. Los Angeles Gladiators: 1-3. 

London Spitfire vs. New York Excelsior

A London meglepetésre elég nagy vereséggel kezdte az etapot a Houston ellen, az Excelsior viszont lazán gázolt át a Mayhem-en és mint majdnem minden meccsüknek, ezen a találkozón is ők számítottak a favoritnak. King's Row és Hanamura nagyon hamar a New York-nál kötött ki, Lijiang viszont már a Spitfire-nek ment jobban, ötödik pályára viszont nem került sor, mivel a Londoniak túlságosan erőtlenül támadtak, oldalcsere után pedig nem tudták megállítani az ellenfelet. London Spitfire vs. New York Excelsior: 1-3.

A versenysorozat negyedik etapjának állása az első hét után a következő:

Ti mit szóltok egyébként az eredményekhez?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!