Hirdetés

Igazi meglepetés, riválistól igazolt két játékost az Evil Geniuses!

Az EG az egyik riválisától szipkázott el két embert, így az utolsó nagy versenyen még kiharcolhatják a TI8 meghívót.

Hirdetés

Ez ám a nem hétköznapi átigazolási szenzáció, az OG két meghatározó játékosa egyszer csak az Evil Geniuses együttesében kötött ki.

Távozott a Captain, egyben az egyik alapító tag...

Az OG tehét elveszítette két meghatározó alakját, így kénytelenek a kapitány, Tal 'Fly' Aizik és és az offlanesük, Gustav 's4' Magnusson nélkül folytatni.

A tegnapi hírek között derült égből villámcsapásként érte a közösséget, hogy az EG kirakta Rasmus "Misery" Filipsen-t és Clinton "Fear" Loomis-t, így az észak-amerikai együttes csak három játékossal rendelkezett a kínai Super Major előtt. A rövid idő alatt azonban megoldották a kérdést (június 2-án kezd a China Super Major), mivel egy mozdulattal átcsábították a két új játékosukat. Érdekes módon a legtöbben azt jósolták, hogy arról a kontinensről választanak embereket pótlásként, de mindenkit meglepve felvették az OG két sztárját.


Bal oldalt Fly, jobb oldalt s4 látható

Fly az eredeti OG két alapító tagjának az egyike is volt, hiszen 2015-ben Johan "BigDaddyN0tail" Sundstein-el közösen hozták létre a szervezetet. Fly azzal, hogy az Evil Genius játékosa lett, újra egyesült Cr1t-tel is, aki szintén részese volt az OG Major győzelmeinek, de később JeraX váltotta, miután az EG-hez költözött.

Fly:

"Nehéz szívvel jelentem be, hogy az én és az OG útjai elválnak. Az utóbbi évek az egyik legszebbek voltak életem során, együtt szinte mindent elértünk és csodálatos emberekkel dolgozhattam együtt. 4 Valve Majorön diadalmaskodtunk és számtalan versenyen küzdöttünk, ezek mind olyan emlékek, melyeket egész életemben őrizni fogok. Nem tudom eléggé megköszönni, annyi segítséget és támogatást kaptam ez idő alatt, további csodás utazást és sikereket kívánok az egész OG-nek."

S4 újra összeállt Arteezyvel

A második játékos, aki a Evil Genius-nál kötött ki, az S4, és bár a svéd soha nem játszott az észak-amerikai szervezetnél, mégis viszont láthatja korábbi csapattársát, Artour 'Arteezy' Babaev-et, akivel együtt tolták a Team Secretben. A svéd egyébként 2016 szeptemberében csatlakozott az OG-hez Jesse "JerAx" Vainikival együtt. Az új együttesében is offlanen kap szerepet, ez pedig azt jelenti, hogy Sumail 'SumaiL' Syed Hassan visszatér középre.

S4:

"Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, az OG-nek, és mindenkinek, aki részese volt. Az elmúlt két év munkája nagyon kemény volt, de végül szép sikereket is elértünk. Egyrészről nagyon szomorú vagyok, másrészről pedig az új kihívás miatt nagyon izgatott is. Szeretnék sok szerencsét kívánni az OG a jövőben, ne adjátok fel a harcot!"

Egy igazi mém nélkül nem is lenne hivatalos a hír:

Az OG ezek után bejelentette, hogy visszalép a Super Major-tól, az ő helyüket az OpTic Gaming veszi át. Az EG-nek azonban esze ágában sem volt ilyen nyilatkozatot tenni, tehát nagy valószínűséggel az új felállással láthatjuk majd őket Kínában.

Az Evil Geniuses új csapata

Sumail visszatér midre, valamint Cr1t lesz a 4. pozíciós support. Fly, az új érkező pedig, az EG kapitányi posztját veszi át.

  • Artour “Arteezy” Babaev
  • Sumail “SumaiL” Hassan
  • Gustav "s4" Magnusson
  • Andreas “Cr1t-” Nielsen
  • Tal "Fly" Aizik
  • Sam “BuLba” Sosale (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?