A Boston Uprising végre megszerezte első győzelmét a negyedik etapban

A Boston Uprising végre megszerezte első győzelmét a negyedik etapban

A Seoul Dynasty viszont egyre távolabbra kerül a szezonvégi rájátszástól. 

Annak ellenére, hogy az Overwatch League alapszakasza még tart, és a rájátszás, –továbbá a New York-i nagy döntő több mint másfél hónap múlva lesz–, a Blizzard máris dolgozik a következő szezon előkészítésén. A jövőről egyébként nemrég az ESPN hozott le egy pletykát, miszerint a versenysorozat csak 2020-ban indul majd világkörüli útra, a mérkőzések pedig addig továbbra is a Los Angeles-i Blizzard Arénában fognak zajlani. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudjátok megtekinteni. 

Az Overwatch League 2020-tól látogat majd el a csapatok városaiba

Az ESPN jelentése alapján ráadásul a versenysorozat formátuma hasonló lesz, mint a Forma1-é.

Na de kanyarodjunk is vissza a jelenhez, és nézzük meg, mit játszottak a csapatok a Stage 4 negyedik hetének nyitónapján. 

Seoul Dynasty vs. Boston Uprising

A Boston eddig egyetlen meccset sem nyert az etapban, ami leginkább annak köszönhető, hogy a vezetőedzőjük átment a San Francisco Shock-hoz. Ezzel szemben a Dynasty sem teljesített eddig fényesen, és benne van a pakliban hogy nem kerülnek be a szezonvégi rájátszásba. A körülmények miatt kulcsfontosságú volt a mérkőzés mindkét csapat számára, az Uprising azonban mintha jobban felkészült volna mint a koreaiak, és –ha ugyan nem is könnyen– de behúzták a találkozót. A Dynasty így tovább ássa a saját sírját, a Boston pedig hosszú idő után ismét győzedelmeskedett. Seoul Dynasty vs. Boston Uprising: 1-3.

Shanghai Dragons vs. Florida Mayhem

Annak ellenére, hogy a liga két leggyengébb csapata mérkőzött meg egymással, egy igencsak izgalmas találkozónak lehettünk szemtanúi. Blizzard World-ön ugyan könnyen nyert a Mayhem, Horizon viszont már a Dragons-nak sikerült jobban, ráadásul a sárkányok Lijiang Tower-t is behúzták. Szerencsére Gibraltar-on sikerült kiegyenlítenie a Floridának, szóval következett a mindent eldöntő Nepal, amit végül szintén ők nyertek meg, –eldöntve a találkozót. Shanghai Dragons vs. Florida Mayhem: 2-3.

Dallas Fuel vs. Houston Outlaws

A Texasi rangadó első körben elég izgalmasnak ígérkezett, mivel a Dallas rengeteget fejlődött az elmúlt pár hétben, –ráadásul a Houston is tud meglepetéseket okozni, ha éppen jó napjuk van. A King's Row-i összecsapás-ból az Outlaws került ki győztesen, Hanamurán viszont már a Fuel volt ügyesebb. Sajnos a meccs lendülete nagyjából eddig is tartott, –mivel Lijiang-on már eléggé dominált a Houston–, ráadásul Dorado-n még az első pontig sem engedték a Dallas-t, eldöntve ezzel a meccset. Dallas Fuel vs. Houston Outlaws: 1-3.

 A Stage 4 negyedik hetének második napján az alábbi meccsek várnak ránk.

  • Los Angeles Valiant vs. London Spitfire - 01:00
  • Los Angeles Gladiators vs. New York Excelsior - 03:00
  • San Francisco Shock vs. Philadelphia Fusion - 05:00

Az összecsapásokat az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. 

Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Közvetítések