A Gladiators őrületes meccsen fordított az Excelsior ellen

A Gladiators őrületes meccsen fordított az Excelsior ellen

Ráadásul a Valiant is meg tudta verni a Spitfire-t, bebiztosítva ezzel helyüket a szezonvégi rájátszásban. 

Az Overwatch League negyedik etapja eddig rettentően érdekesen alakul, mivel új meta van Brigitte miatt, –ráadásul az erőviszonyok már végképp felborultak. Így rengeteg meglepetés eredmény születik, ami a szezonvégi rájátszás közeledtével csak még inkább izgalmasabbá teszi a versenysorozatot. A negyedik hét első napján a Boston Uprising végre nyerni tudott az etapban, ráadásul a Mayhem és a Shanghai rendkívül izgalmas meccset játszott,– attól függetlenül, hogy ők számítanak a liga két leggyengébb alakulatának. Ha lemaradtatok volna az első nap meccseiről, az alábbi cikkünkben tudjátok őket pótolni.

A Boston Uprising végre megszerezte első győzelmét a negyedik etapban

A Seoul Dynasty viszont egyre távolabbra kerül a szezonvégi rájátszástól.

Na de térjünk is rá a második versenynap szédületes meccseire és lássuk az eredményeket!

Los Angeles Valiant vs. London Spitfire

A Valla jelenleg az egyik legerősebb csapatnak számít a ligában és a negyedik etapban még nem szenvedtek el vereséget. Ezzel szemben a London rendkívül inkonzisztens: a jobb napjaikon nyernek, a rosszabbakon viszont csúfosan kikapnak. A két gigász először Blizzard World-ön csapott össze, aminek egy döntetlen lett az eredménye, Horizon-t viszont behúzta a Spitfire és megszerezte a vezetést. Lijiang már a Los Angeles sikerét hozta, ráadásul sikerült annyira összeszedniük magukat, hogy Dorado-t ők nyerték, amivel eldöntötték a mérkőzést. Los Angeles Valiant vs. London Spitfire: 2-1.

Los Angeles Gladiators vs. New York Excelsior

Alapjáraton úgy mentem neki a találkozónak, hogy bármennyire is ügyes a Gladiators, az Excelsiorral szemben nem fogják tudni felvenni a versenyt. A megérzésem be is jött: King's Row-t és Hanamura-t is a koreaiak nyerték, Lijiang-on viszont megtörtént a csoda, és a Los Angeles feltámadt. Ráadásul zseniális védekezéssel Gibraltar-t is megnyerték, szóval jöhetett a mindent eldöntő tiebreaker. Érdekes módon Nepal-on az Excelsior mintha kicsit elfáradt volna, ugyanis nem tudták megállítani a Gladiators-t és két kör alatt ki is kaptak, ami a Los Angeles-i csapat számára egy hatalmas előrelépést jelent a rájátszás felé. Los Angeles Gladiators vs. New York Excelsior: 3-2.

San Francisco Shock vs. Philadelphia Fusion

Az új arcát mutató Shock ugyan már kipontozódott a rájátszásért folytatott küzdelemből, jelenleg olyan erőt képviselnek, hogy simán beleszólhatnak a ranglista alakulásába. King's Row-t sikeresen meg is nyerte a Cisco, Horizon-on pedig kiharcoltak egy döntetlent. Lijiang elég durva küzdelem után végül a Fusion-nél landolt, ráadásul a csapat Gibraltar-on is jobbnak bizonyult. A Philadelphia ezzel a győzelemmel életben tartotta a rájátszásról dédelgetett álmaikat, következő ellenfelük viszont a Seoul Dynasty lesz, akik okozhatnak még meglepetéseket. San Francisco Shock vs. Philadelphia Fusion: 1-2.

 A Stage 4 negyedik hetének második napján az alábbi meccsek várnak ránk.

  • Boston Uprising vs. Shanghai Dragons - 01:00
  • Florida Mayhem vs. Dallas Fuel - 03:00
  • Philadelphia Fusion vs. Seoul Dynasty - 05:00

Az összecsapásokat az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. 

Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!