A Philadelphia Fusion hatalmas lépést tett tegnap a rájátszás felé

A Philadelphia Fusion hatalmas lépést tett tegnap a rájátszás felé

A Dynasty esélyei viszont elszálltak, és csoda kellene hozzá, hogy továbbmenjenek. 

Egyértelműen kijelenthető, hogy az Overwatch League negyedik etapja a meglepetéscsapatokról szól. A hosszú hónapokig csak szenvedő Dallas Fuel és a San Francisco Shock például új edzőiknek köszönhetően igazán magukra találtak, ráadásul a Houston Outlaws is elég jól teljesít a korábbi két etaphoz képest. Az etap negyedik hete is tartogatott számunkra meglepetéseket, –a Gladiators például hatalmasat fordítva sikeresen megverte a New York Excelsiort. Ha kíváncsiak vagytok a meccsre, az alábbi cikkünkben tudjátok megnézni. 

A Gladiators őrületes meccsen fordított az Excelsior ellen

Ráadásul a Valiant is meg tudta verni a Spitfire-t, bebiztosítva ezzel helyüket a szezonvégi rájátszásban.

De térjünk is rá az aktuális hét harmadik napjának történéseire, és lássuk az eredményeket!

Boston Uprising vs. Shanghai Dragons

A Boston vesszőfutását látva sokan arra tippeltek, hogy itt a Shanghai esélyes arra, hogy megszerezzék első győzelmüket az versenysorozatban. Sajnos az égiek nem gondolták így: az Uprising szinte átgázolt a sárkányokon esélyt sem adva nekik a pontszerzésre. A Boston ezzel bebiztosította helyét a rájátszásban, a Dragons pedig minden bizonnyal 0-40-ben zárja majd a versenysorozatot. Boston Uprising vs. Shanghai Dragons: 4-0.

Florida Mayhem vs. Dallas Fuel

A Dallas mostanában elég ügyesen szerepel a ligában, és nem sok esélyét láttam hogy ezt a meccset elveszítenék, mivel a Mayhem ismét sikeresen mélypontra került az etapban. Nos, a megérzésem be is jött: a Fuel domináns győzelmet aratott, mind a négy pályát behúzva, aminek köszönhetően még az etap végi rájátszásba való továbbjutás is összejöhet majd. Florida Mayhem vs. Dallas Fuel: 0-4.

Philadelphia Fusion vs. Seoul Dynasty

A mérkőzés kulcsfontosságú volt a két alakulat számára a szezonvégi rájátszás miatt, szóval várható volt, hogy egy rettentő izgalmas találkozónak lehetünk szemtanúi. A rosszabb helyzetben lévő Dynasty rendesen be is kezdett és King's Row után behúzták Hanamura-t is, a Fusion azonban sikeresen megfordította a meccset Oasis-en és Dorado-n, szóval következett a mindent eldöntő Tiebreaker. Sajnos itt a Seoul már elég összeszedetlenül játszott, –kör alatt ki is kapott-, amivel valószínűleg megpecsételték sorsukat a rájátszás szempontjából. Philadelphia Fusion vs. Seoul Dynasty: 3-2.

 A Stage 4 negyedik hetének második napján az alábbi meccsek várnak ránk.

  • London Spitfire vs. Los Angeles Gladiators - 22:00
  • New York Excelsior vs. San Francisco Shock - 00:00
  • Houston Outlaws vs. Los Angeles Valiant - 02:00

Az összecsapásokat az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. 

Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!