A Team Dignitas CEO-jánál jobban senki sem érezte át a döntőt - videó

A Team Dignitas CEO-jánál jobban senki sem érezte át a döntőt - videó

Így kell két perc alatt megjárni a mennyországot és a poklot.

Izgalmakból nem volt hiány a múlt hétvégi Rocket League vb-n. Rengeteg mérkőzés roppant szorosan zajlott le, a hangulat rendszeresen a tetőfokára hágott. Az eseményt követően összegyűjtöttünk pár olyan pillanatot, amelyek egy életre beírták magukat a Rocket League történelembe: ezeket az alábbi cikkünkben tekinthetitek meg.

A legemlékezetesebb pillanatok a hétvégi RLCS világbajnokságról

Az Rlcs első napja nyugalomban és békében zajlott le. Voltak szép gólok, –de nem azért vagyunk most itt, hogy azokat nézegessük, hanem egy sokkal viccesebb dolog miatt.

Egészen pontosan egy olyan pillanat miatt vagyunk itt, ami a Team Dignitas vezérigazgatójához köthető. Mindenkinek van valamilyen szenvedélye. Valami, ami a hatalmába keríti és euforikus állapotba taszítja az embert. Étel, ital, az ellenkező nem? Igen, a legtöbbünknek ezek, de nem a Team Dignitas CEO-jának, Michael Prindiville-nek! Ahogyan az alábbi, –kevesebb mint két perces performanszában is látszik–, a Rocket League a szenvedélye. A csapat feje olyan lelkesen szurkol a játékosainak, hogy őt is ugyanolyan élmény nézni, mint a meccseket.

Ami 0:41-nél történik... tekerjétek vissza. Többek között ez az, amit úgy hívnak: e-sport. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!